C🤬ja dla mnie to jest warte jak gość na sterydach jedzie.
No super. Wyciska pierdyliard. I co z tego skoro bez koksu c🤬ja by zrobił?
I nie p🤬l mi chłopie, że bez dopalania leci bo widać od razu, że nap🤬la od dawna.
Wystarczy spojrzeć na uczciwych kulturystów jak oni walczą po przekroczeniu pewnego progu masy o każdy j🤬y kilogram a niektórzy potrafią walczyć o 1-2kg rocznie zap🤬lając jak 10 koksiarzy i nie udaje im się przybrać więcej niż 1kg bo zwyczajnie ludzki organizm nie został stworzony do takiej masy. Po prostu naturalnie nie wytwarza tylu hormonów aby doj🤬 się do 150kg mięsa.
Grzesiek na swoim kanale na YT mówi co wali, pokazuje jak jest na badaniach i nie kryje się z tym, że jest na bombie. Nie jest oszustem, pierw się zorientuj w temacie, a później tak pisz. Gość co jakiś czas robi morfologie i inne badania i mówi wszystko tak jak jest.
@krecikprecik dobrze prawisz.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Każdy kto nie zna Grzesia i nie rozumie czym w ogóle jest pasja podnoszenia ciężarów - delikatnie mówiąc może przestać się udzielać pod tym materiałem bo wszystko co napisze jest po prostu śmieszne
.
Kulturystyka to nie sport - zależy od oceny subiektywnej kilku ludzi, w dodatku trzeba mieć znajomości.
Trójbój siłowy - to jest sport. Tu rywalizujesz z innymi w realnych kategoriach.
Grzegorz nigdy nie mówił że nie jest na bombie - wręcz opisuje co i jak żeby jeden z drugim nie zrobili sobie krzywdy wchodząc na cykl. Mało tego - na swoim kanale nie unika dni gorszych tak żeby pokazać się tylko z lepszej strony - jest wszystko, i przetrenowanie i kontuzje. Każdy człowiek ma swoje granice - jak maszyna - musisz posmarować żeby je przekroczyć jak sam mówi. Sam podnoszę ciężary i mimo że nie bawię się w sterydy to Grześka Wałgę słucham i oglądam od dłuższego czasu - na prawdę fajny gość i można od niego się dowiedzieć wielu rzeczy na temat techniki ćwiczeń akcesoryjnych jak i czasem pośmiać się jak sobie dogryzają z Sebą Kotem![]()
Co do 'dziwności mostka' to też się przez grzeczność nie wypowiem bo po prostu szkoda mi 'świeżości' osób które tak piszą. Żyjcie w niewiedzy dalej. Dla takich osób tylko balet a nie wolne ciężary.
Co do 'dziwności mostka' to też się przez grzeczność nie wypowiem bo po prostu szkoda mi 'świeżości' osób które tak piszą. Żyjcie w niewiedzy dalej. Dla takich osób tylko balet a nie wolne ciężary.