W przeciwieństwie do makusia, tu mamy do czynienia ze świeżym kawałkiem mięsa. Na Islandii właśnie minęło 10 lat, odkąd w szklanej gablotce postawiono ostatniego, sprzedanego na hamburgera. Wygląda identycznie jak te, które dziś się kupuje. I to jest ta różnica. A tatarek z cebulką, ogórkiem o żółtkiem? Mmmmm... Pycha.
To samo dzieje się z żywnością rośliną... Nawet i bardziej... Niech każdy przejrzy dokładnie swoje zbiorniki z mąką i ryżem dla przykładu czy nie ma tam siedliska moli.
No i nareszcie będę wiedział, na ile dni wcześniej zostawić mięso, żeby mucha siadła, co by potem mieć białe robaki na ryby! Do tej pory jakoś nigdy nie mogłem wcelować i albo za wcześnie albo za późno miałem...
No i nareszcie będę wiedział, na ile dni wcześniej zostawić mięso, żeby mucha siadła, co by potem mieć białe robaki na ryby! Do tej pory jakoś nigdy nie mogłem wcelować i albo za wcześnie albo za późno miałem...
Sadol bawi, sasol uczy, ale niech mi ktos wytlumaczy jak dostaly i zniknely te liscie ?!
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie