Czyli bez much to mało co by się tam działo.
W powietrzu na nasze szczęście nie ma zbyt dużo bakterii rozkładających proteiny.
Ale gdyby tak położył na glebie :/...
Wszystko jest ok. Gorzej by było, gdyby mięso po 27 dniach wyglądało tak samo.
Swoją drogą zawsze zastanawia mnie jaki debil wymyślił taki termin jak marnowanie jedzenia. Nic się nie marnuje, nigdy. Zawsze skonsumują robaki, bakterie itp. z tego wyrosną muchy dla np. ptaków itp.
Jedyne co się na świecie marnuje to czas życia. Bo czasem płaci się za wszystko. A dokładnie za przetworzenie z jednego stanu na Inny. Bogaci są ci, którzy potrafią optymalnie wykorzystać czas innych i swój.
Hurrr durrr bo mięso sie zepsuło po 27 dniach. Zostaw kurczaka/wołowinę/zwłoki na 27 dni to dopiero doznasz szoku. Mniej sadistica a więcej książek, głąbie jeden z drugim.
Hurrr durrr bo mięso sie zepsuło po 27 dniach. Zostaw kurczaka/wołowinę/zwłoki na 27 dni to dopiero doznasz szoku. Mniej sadistica a więcej książek, głąbie jeden z drugim.
Film pokazuje JAK się psuje mięso, a nie CZY, a w komentarzach nie ma słowa o "hurr durr bo mięso się zepsuło"
Wiec do kogo ty mówisz, cymbale?
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie