tds1974, a Twoja to Moskwa, czy Bruksela, bo ostatnimi czasy ciężko ocenić, czy postkomuszki jeszcze tęsknią do mateczki Rosji, czy już wolą ten nowy, wspaniały eurokołchoz?
Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
tds1974, a Twoja to Moskwa, czy Bruksela, bo ostatnimi czasy ciężko ocenić, czy postkomuszki jeszcze tęsknią do mateczki Rosji, czy już wolą ten nowy, wspaniały eurokołchoz?
Moja to Warszawa.
No, skoro już ustaliliśmy nasze stolice, możesz wracać do siebie, do Niemiec
Narodowi socjaliści protestują przeciwko międzynarodowym socjalistom. Każdy z nich chce dorwać się do koryta i okradać obywateli. Rozstrzelać ich wszystkich.
Narodowi socjaliści protestują przeciwko międzynarodowym socjalistom. Każdy z nich chce dorwać się do koryta i okradać obywateli. Rozstrzelać ich wszystkich.
Pokazujesz brak wiedzy, bo NOP jak i większość nacjonalistów jest przeciwko socjalizmowi. Propagują korporacjonizm.
I jeszcze prócz powyższego Wrocławia i Białegostoku, nagranie z Łodzi:
tds1974, brak mi słów, nie wiem, czy żartujesz, czy trollujesz, czy po prostu nie mając żadnych racjonalnych argumentów wymyślasz sobie własne, ale aż mi się zrobiło przykro, widząc takie bzdety...
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie