tds1974, a Twoja to Moskwa, czy Bruksela, bo ostatnimi czasy ciężko ocenić, czy postkomuszki jeszcze tęsknią do mateczki Rosji, czy już wolą ten nowy, wspaniały eurokołchoz?
podpis użytkownika
jestem niemal pewien że większość tych łysych pał w kapturach nie ma zielonego pojęcia o ówczesnej historii.
podpis użytkownika
Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.Narodowi socjaliści protestują przeciwko międzynarodowym socjalistom. Każdy z nich chce dorwać się do koryta i okradać obywateli. Rozstrzelać ich wszystkich.
tds1974
Co do związku narodowców przedwojennych z hitlerem, to były one tylko takie, że to właśnie narodowcy byli jako jedni z pierwszych w obozach koncentracyjnych.
podpis użytkownika
podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.tds1974, brak mi słów, nie wiem, czy żartujesz, czy trollujesz, czy po prostu nie mając żadnych racjonalnych argumentów wymyślasz sobie własne, ale aż mi się zrobiło przykro, widząc takie bzdety...
![]()
podpis użytkownika
podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.