przez cały filmik czekałem aż wskoczy jakiś koleś i ich rozwali ale się nie doczekałem, pewnie któryś z was bo tu jest dużo najlepszych, a żeby to napisać musiałem się specjalnie zarejestrować...
zalosne typ ktory z nimi wygral nawet k🤬a nie wie co z robic z kciukiem jedyne co umie to uniki , ale i tak najelpszy jest bialy na koncu na niego mozna by bylo isc bez gardy tylko trzeba by bylo uwazac na pierwszy cios a reszta to jest jak klepanie xD
co za c🤬liska w Polsce wystarczy jeden na ich trzech razem szacun dla niego ze sie nie dal ze szmacic a tamci to k🤬y i dz🤬ki jebac a grubas najlepszy wszedl zmeczyl sie i c🤬j a bialy sie rozlal:D jebac frajerow mocni w grupie kolegow a sami to sposzczaja glowe jak ida przez ulice
Koniec przedstawienia!!!! J🤬e niewolniki mi się rozbiegły i od razu swoje tańce przytupańce na ulicy pokazują... Przez najbliższy tydzień dieta, 10 batów zamiast śniadania to może odechce im się produkować takie gówno...
Lepsze takie "przedstawienie" niż butowanie 3 na 1 Dobry timeing tego kolesia, punktował gimbusów którzy walili cepy z bezradności hehe. Ale piwa nie dam bo jeden asfalt w tle wystarczy.
W podstawówce jest podobny poziom.. przecież oni machają tymi rękami jakby muchy odganiali, nie było w tej walce chyba żadnego strategicznego ciosu choćby w splot