I nie przeszkadza im, że w rosyjskich wyborach startuje praktycznie tylko jeden kandydat, po pozostali, którzy mogliby mu zagrozić są w więzieniach, albo w piachu. Ciekawe, jakby wyli, gdyby takie wybory zorganizował Zełenski.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.ale cze do tworzenia wlasnych narracji co 'ja' niej na to sobie wzajemnie odpowiadacie a putina szczegolnosci lewice y wszystko to śmiecie, dlatego z ac bo zbyt dlugo nym i tam zostancie, wlaczcie sobie tvn cie oneta i na tym niech zostanie hehe elo
Ok. to Niemcy opchnęli nam wiatrak z upadającego Siemensa, a kupili sobie Chińskie, niesolidne wiatraki, które mają lepszą wydajność, dłuższą gwarancję i są tańsze. Tak jak Chińskie akumulatory we WSZYSTKICH autach elektrycznych, chińskie panele itd.
Kupili bo są tańsze niż Siemensa, ale to nie znaczy, że są wysokiej jakości. Kto jak kto ale szwaby umieją liczyć pieniądze.
To po co jeździsz takim gównem jak Tesla. Przecież każdy wie, że tam kierownica odpada i wszystko skrzypi.
Prius nie jest elektrykiem, to hybryda.
Tyle, że ja swojego ostatni raz z 8 miesięcy temu tankowałem?
TO po grzyba się wypowiadasz o czymś, o czym pojęcia nie masz?
Dlaczego? Siedzę sobie, bawię się komputerem, załatwiam sprawy, czytam, oglądam film. Mam trzy godziny relaksu dziennie.