Bieżnia?! Na c🤬j na stadionie piłkarskim bieżnia?! Pokaż mi nowoczesny stadion z bieżnią
![]()
Normalne bramki - jap🤬lę, bo w innych ligach są trójkątne w paski okrągłe.
Reklamy - bo o klasie stadionu świadczą reklamy.
Idź do kościoła się pomodlić, tam lubią takich jak Ty.
kicolek - z choinki się urwałeś? Tak, są bieżnie na wielu stadionach, często na obiektach będących w naprawdę rewelacyjnym stanie, ale co jeśli klub ma kilkanaście sekcji i ni opłaca im się stawiać dodatkowego stadionu? Aha - nie pisałem, że to jest super nowoczesny obiekt sportowy. Zresztą... Polecam Stadiony Olimpijskie.
Normalne bramki - tak w niższych ligach są krzywe, nierówna wstawione, a siatki bywają dziurawe, ale to już jest egzotyka najniższych klas b i c.
Nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek na niezadbanym obiekcie typu "proszę o nalot bombowy" widział kiedykolwiek reklamy sponsorów.
Pokaż mi w Polsce normalny stadion.
Były katolik nadaje sie na krytyka
![]()
podpis użytkownika
Pij - nie bądź Jehowy!Masz taki pogląd na stadiony jakbyś się po za Poznań nie ruszył.
Przejedź się (jeszcze raz?) po świecie, bo nowoczesne stadiony z bieżnią są nadal budowane i nie są żadnym unikatem, a częstym zjawiskiem.
Teraz to co drugie miasto chce mieć stadion, który nie będzie służył tylko piłce nożnej (choć sam wolę, by było bez bieżni.
Choć są też inne przypadki - Turyn - Stadion Olimpijski tam stoi od kilkudziesięciu lat, a Juventus ze swojego usuwa bieżnię
podpis użytkownika
Pij - nie bądź Jehowy!Nie wiem czy cię to może zdziwi, ale właścicielami stadionów są miasta, a nie kluby. Klub tylko wynajmuje obiekt.Pisałem już, że jak klub chce mieć swój własny stadion to nie zrobi na nim bieżni. C🤬j kogo obchodzi co chce miasto, bo ono chciałoby mieć 123 in one.
jak wyszedłem z gimnazjum i skończyła się presja p.t. "no co ty k🤬a nie lubisz Lechii?" (wtedy dresów jeszcze nie było), przestałem wykazywać jakiekolwiek zainteresowanie polską ligą i jakoś nie żałuję.
Nie wiem co to za liga, ale stadion w Gdańsku, pierwszoligowej już teraz, Lechii też jest ładny, ale okolica i mentalność kiboli... późny Gomułka - wczesny Gierek
podpis użytkownika
Nie wiem czy cię to może zdziwi, ale właścicielami stadionów są miasta, a nie kluby. Klub tylko wynajmuje obiekt.
A co do samej bieżni - mało jest klubów z innymi sekcjami jak piłka nożna?
podpis użytkownika
Pij - nie bądź Jehowy!