Mówisz, że nie było dresów hmm? To ciekawe, jestem w Twoim wieku i jak pamiętam, to oni byli . to już jest od dobrych 15-20 lat u nas:). Wtedy się wszystko zaczęło. Zresztą pamietam jak ja miałem 13 lat, to już były zbiórki, ustawki itd.
ale o co wam chodzi? sam jestem z pruszkowa i jestem dumny z mojej druzyny ;] nie jestem jakims zagorzalym kibicem pilkarskim (a tym bardziej dresiarzem ^^) ale jakis patriotyzm lokalny jest. pamietam 8 lat temu byla tylko kamienna trybuna bez krzeselek i wejsc moglo ze 100 osob, znicz wtedy gral w okregowce. jeszcze 3 lata temu grali w 3 lidze (obecna II liga) i po awansie gmina zdecydowala sie wylozyc naprwde nie mala kase na stadion (jakies 9 mln - a to duzo dla niezbyt bogatej podwarszawskiej gminy) tak wiec stadion (a raczej jedna trybuna) nieduzy ale za to dosc nowoczesny i z dobrym zapleczem (hotel, spa itp) no i przedewszystkim jak beda pienadze to z mozliwoscia powaznej rozbudowy (tak jak widzicie na przeciwko tej jednej trybuny nie ma nic). a co do bierzni to jest mala i w ogole nie stanowi wielkiej bariery miedzy trybuna a boiskiem (z reszta na bierzni sa ławki rezerwowych - gdzies chyba musza byc;p)
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie