Kiedyś jechałem lewym pasem 120km/h, c🤬j ze ograniczenie było do 90, ale jakiemuś ciulowi w audi było to za mało i wyprzedził mnie prawym pasem, tylko po to, żeby wjechać mi przed ryj i jebnął po hamulcach przy tych prędkościach w mocny deszcz. Zrobił to tylko po to, żeby za 150 metrów skręcić na zjeździe w prawo.... Wk🤬iłem się i pojechałem za ciulem. Chwyciłem cwaniaka na jednej stacji. Zrobiłem mu chaje, zacząłem szarpać i się przestraszył bo za chwilę zaczął przepraszać. Takich ciuli tępić.
Kiedyś jechałem lewym pasem 120km/h, c🤬j ze ograniczenie było do 90, ale jakiemuś ciulowi w audi było to za mało i wyprzedził mnie prawym pasem, tylko po to, żeby wjechać mi przed ryj i jebnął po hamulcach przy tych prędkościach w mocny deszcz. Zrobił to tylko po to, żeby za 150 metrów skręcić na zjeździe w prawo.... Wk🤬iłem się i pojechałem za ciulem. Chwyciłem cwaniaka na jednej stacji. Zrobiłem mu chaje, zacząłem szarpać i się przestraszył bo za chwilę zaczął przepraszać. Takich ciuli tępić.
Wszystko zależy od sytuacji. Gdy sam na lewym pasie przekraczam prędkość i ktoś mi jeszcze pod zderzak podjeżdża - polecam musnąć pedał hamulca
podpis użytkownika
jebniesz się w łeb pilnikiem - boli, nie jebniesz - nuda, ot paradoksKiedyś jechałem lewym pasem 120km/h, c🤬j ze ograniczenie było do 90, ale jakiemuś ciulowi w audi było to za mało i wyprzedził mnie prawym pasem, tylko po to, żeby wjechać mi przed ryj i jebnął po hamulcach przy tych prędkościach w mocny deszcz. Zrobił to tylko po to, żeby za 150 metrów skręcić na zjeździe w prawo.... Wk🤬iłem się i pojechałem za ciulem. Chwyciłem cwaniaka na jednej stacji. Zrobiłem mu chaje, zacząłem szarpać i się przestraszył bo za chwilę zaczął przepraszać. Takich ciuli tępić.
masz coś k🤬a do golfa?
ojoj, aleś zap🤬lał, zębatki w rowerze musiały się rozgrzać do czerwoności.
Feragas
to obyś nie trafił na moją Audi, z tyłu mam specjalnie wzmocniona belkę na takich jak ty!
nie jednemu już hamowałem przed nosem, bo tacy ludzie jak ty to mnie na drodze wkur...
jak masz zmulać to jeździj prawym, lewy jest do wyprzedzanie lub omijania a nie do jazdy 120km/h
a może już na mnie kiedyś trafiłeś?nie jesteś czasem z lubuskiego lub dolnośląskiego?