Komentujecie motocyklistów, a zapewne jedyny raz jak czuliście adrenaline to przy własnych narodzinach -czego i tak na szczęście nie pamiętacie bo z traumą nie poradzilibyście sobie...
Żal nieraz czytać te wpisy pieszych, albo co najwyżej kierowców miejskich wozideł co ich wyprzedzające jednoślady wkurzają.
Hejtujcie kierowców tzw TIR-ów którzy oglądając familiadę, czy flirtując na fonie podczas jazdy potrafią całą rodzinę skasować.
P. S. Zabić się przy pierwszej tym podobnej sytuacji to duży pech.. A jeżeli dochodzi do kolejnej, to poważne braki w korze czołowej.
Pozdro
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.W żaden sposób nie rozgrzeszam debila na motorze któremu po prostu należało się za brawurę. Ale po raz kolejny przypominam iż wolnojady i zawalidrogi przyczyną wypadków. W tej czerwonej osobówce na bank ślimaczy się jakaś prawdziwa p🤬da drogowa że aż kierowca ciężarówki postanowił ją wyprzedzić. Na wolnojada w osobówce cichego sprawcę kolizji jak zwykle nikt nie zwrócił uwagi. A ja przypominam zbyt wolno to też niebezpiecznie dla innych użytkowników ruchu którym taka zawalidroga będzie przeszkadzać i zmuszać do niebezpiecznego manewru wyprzedzania.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.W żaden sposób nie rozgrzeszam debila na motorze któremu po prostu należało się za brawurę. Ale po raz kolejny przypominam iż wolnojady i zawalidrogi przyczyną wypadków. W tej czerwonej osobówce na bank ślimaczy się jakaś prawdziwa p🤬da drogowa że aż kierowca ciężarówki postanowił ją wyprzedzić. Na wolnojada w osobówce cichego sprawcę kolizji jak zwykle nikt nie zwrócił uwagi. A ja przypominam zbyt wolno to też niebezpiecznie dla innych użytkowników drogi którym taka zawalidroga będzie przeszkadzać i zmuszać do niebezpiecznego manewru wyprzedzania.
podpis użytkownika
Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?