Gawith napisał/a:
A Ty jesteś hipokrytą bo nam zarzucasz egoizm bo jesteś śmierdzącym leniem i nie ma potrzeby takiej zmiany, a sam jesteś egoistą - pomyśl o innych userach, których ta zmiana może "skrzywdzić".
Czytaj ze zrozumieniem:
Nameless napisał/a:
Myślę, że dobrym rozwiązaniem byłaby możliwość wyboru od ilu piw ma nam pokazywać wstawki na głównej. Jak dla mnie limit 10 piw jest po prostu za mały i myślę, że fajnie byłoby gdyby każdy mógł sobie ustawić własny
Gawith napisał/a:
A co mnie to obchodzi że SPECJALNIE musisz szukać dobrych materiałów. Oh oh. Nie Tobie jednemu się krzywda dzieje, ale każdy jakoś potrafi zacisnąć zęby i brnąć przez chłam do kąsków
Skoro nie mi jednemu "się krzywda dzieje" i jak sam napisałeś "każdy" ma z tym problem, to czemu sobie życia nie ułatwić? Sam sobie przeczysz. Po co "brnąć przez chłam do kąsków" skoro można łatwiej?
Gawith napisał/a:
Nie wpłynie niekorzystnie na działanie serwisu, ale wpłynie na funkcjonalność i czytelność.
Niby jak?
Gawith napisał/a:
To już Twój problem, że nie masz swojego gustu.
Jest różnica między poleganiem na guście innych przy wyborze tego, co che się oglądać, a braku własnego zdania i gustu.
Jak idziesz na film do kina to nie kierujesz się opiniami tych, którzy już na nim byli? Nie patrzysz na oceny? Nie czytasz recenzji?
Gawith napisał/a:
Niech wypowie się władza.
Jestem za.
@up: "Niech giną." - riposta na wszystko.
Nie podobają Ci się filmy, które dostały tak dużo piw? To Ty jesteś wyjątkiem w takim przypadku, a nie ktoś kto chce właśnie takie wstawki oglądać. Myślę jednak, że gdyby mój pomysł został wprowadzony w życie to zrealizowanie Twojego nie byłoby już dużym problemem.
Tak więc możemy sobie pomóc nawzajem
P.S:
Gawith, nie prowokuj, nie atakuj, nie obrażaj mnie (np. cyt.: "jesteś śmierdzącym leniem").