Dżamaló napisał/a:
Aleś się teraz popisał. Faktycznie, duży ten Twój wkład w sadola. Ja mam mały, a co dopiero Ty
Ja nie rozumiem czegoś, sb jest dla wszystkich, ale w każdej grupie znajdą się jednostki silniejsze i słabsze. A normalnym jest że jednostki silniejsze dominują i będą chciały sprawdzić jednostki słabsze psychicznie, zanim dopuszczą je do swojego grona. Mamy być mili dla tych słabszych, czyli takich jak Ty, z jakiego powodu? Z takiego że poleci potem popłakać do organizacyjnych? Tak jak Pener to ujął, to jest sadistic.pl, a nie kochajmy-sie-wszyscy.pl. Myślisz że ja nie byłem gnojony, czy taki K@c i inni? Byliśmy bardziej niż Ty (z tego co pamiętam bardzo delikatnie Ci się oberwało, a oburzasz się jakbyśmy Ci co najmniej matkę zgw🤬cili), gdybyś nie był słaby to byś nie przyleciał tu płakać, ale przyleciałeś, więc nie dziw się że cię gnoją potem, gdy próbujesz przystać do sadystów.
No i weź tu napisz coś, co ma na celu polepszenie sytuacji, jak zaraz próbuje Ci ktoś doj🤬. Powtarzam jeszcze raz i mogę powtarzać bez końca, ani mnie nikt k🤬a nie uraził, ani nie płakałem. Mógłbym doj🤬 każdemu z Was, ale po co. Nie chodzi mi o mnie, bo do tej pory nikt mnie nie zgnoił - zapraszam chętnych do tego. Chodzi mi o innych ludzi, którzy próbują być aktywni, a bezsensowne jazdy na nich się robi. Jesteście(mówię tu o kilku osobach, nie wszystkich) tak naprawdę wc🤬j słabymi istotkami, cwani w stadzie. Jeden zaczyna coś p🤬lić na kogoś, bo wie, że ma wsparcie w razie co innych. Nie widziałem jeszcze, żeby tylko jedna osoba się pucowała do kogoś, zawsze więcej. Tak samo tyczy to się nawet głupich postów, jeden urażony pajac i za chwilę w temacie zjawia się pięć osób, dają mu browara i wp🤬lają swoje pięć groszy. Szczerze, to c🤬j mnie obchodzi, czy byłeś gnojony, czy jesteś i będziesz, Twój problem.
Nie przyleciałem tu płakać, tylko wyrazić swoją opinię - od tego jest forum i takie tematy. Chcecie nagonkę robić na mnie na forum, bo nie podoba mi się to co robicie, róbcie - a w zasadzie próbujcie, bo żeby mi doj🤬 musicie bardziej się postarać. Dalej chodźcie za rączkę, bo to potraficie robić doskonale. Dodam jeszcze, że odnośnie sytuacji, którą podałeś, nie pobiegłem wtedy z płaczem, a poszedłem sobie, bo agresja się we mnie rodziła, nie chciałem Wam na tyle doj🤬, żeby bana dostać. Poza tym chodziło mi wtedy o gościa, który pisał o prawku.
Poza tym co z tego, że to Sadistic, wymaga się tutaj pewnych rzeczy od użytkowników, więc sk🤬ielem cały też czas nie można być.