To jest takie psie ADHD ;P Mam też małego pieska i z nerwów jak nie nadąża obszczekiwać to te tak gada, kiedyś nagram to wstawię- ubaw po pachy (tyle że ja nie przyśpieszę bo nawet nie wiem jak to się robi:P)
no to czekamy na filmik a co do przyśpieszania to chyba nawet w movie makerze masz 2x by było ewentualnie rejestrator dźwięku(w akcesoriach) i tam masz żeby przyśpieszyć o x procent
tylko jak wstawiasz to proooosze bez przyspieszenia bo wole normalne zwierzeta xdd
co do 2giego filmiku: mój pies też tak robi przez ok 3 sekundy. jeśli ktoś by był tak odważny jak ten pan i wycierał go nadal zapewne nie miałby jakiejś kończyny lub kawałka skóry. podziwiam psa za stoicki spokój
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie