śmieszy mnie jak pokazują przypadek 1 na 100 mln. żeby uzasadnić tym chęć mordowania dzieci z byle powodu tak jak to jest w Nowym Jorku, gdzie zdrowe dziecko można zabijać doi ostatniego dnia ciąży, jeśli tylko tak matka sobie zachce.
Tak, bo oczywiście środki antykoncepcyjne nigdy, ale to nigdy k🤬a nie zawodzą zdajesz sobie sprawę, ze nie ma antykoncepcji w 100% skutecznej? Nawet ze spiralą domaciczną, implantami itp itd można zaciążyć.
Jedyny środek w 100% skuteczny to środek dupy, a nie każdy lubi z niego korzystać
śmieszy mnie jak pokazują przypadek 1 na 100 mln. żeby uzasadnić tym chęć mordowania dzieci z byle powodu tak jak to jest w Nowym Jorku, gdzie zdrowe dziecko można zabijać doi ostatniego dnia ciąży, jeśli tylko tak matka sobie zachce.
Chyba robie sie stary bo smutłem troche. Szacun dla starszych
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówJuż forme zalałeś, że tak piszesz? Następny co nie potrafi gumy założyć i wyciągnąć na czas. Prawdopodobieństwo, że zostaniesz ojcem stosując te 2 środki wynosi jakieś 0.02%, a jak jeszcze tabletki antykoncepcyjne do tego dojdą to nie masz się o co martwić. Masz jeszcze tabletki dzień po jak ci pęknie. Takie proste środki na to żeby uniknąć ciąży, ale to trzeba r🤬ać, żeby takie rzeczy wiedzieć. A chore płody usuwać, bo to tylko obciążenie dla rodziców i kolejny socjal.
Jestem kobietą, wielki obrońco płodów
Tabletki dzień po tez nie zawsze działają, znam przypadek, gdzie kobieta wzięła następnego dnia i nie pomogło. Znam tez kobiety, które zaszły ze spiralą czy implantem.
A zdajesz sobie sprawę, ze istnieją osoby, które zwyczajnie nigdy nie chcą mieć dzieci? Zarówno kobiety i mężczyźni, a sterylizacja w „naszym wspaniałym kraju” jest nielegalna? Oczywiście istnieje antykoncepcja, ale j.w. Napisałam nie zawsze jest skuteczna i co? Kobieta na siłę ma urodzić bo k🤬a ty tak mówisz? Przechodzić przez trudy ciąży, mieć rozstępy, rozerwaną pochwę/odbyt, bóle w kręgosłupie, nietrzymanie moczu, bo w tym debilnym kraju odmówiono jej wczesnej aborcji? W imię czego? Śmiesznego Bożka patrzącego na twoje poczynania z góry? Ma przyjść kolejne dziecko na świat i zostać wyrzucone niechciane na śmieci? Zajmijmy się może tymi dziećmi, które już żyją i istnieją. Wesprzyjmy dzieci w domach dziecka, te chore, porzucone przez rodziców, którzy pragnęli zdrowego dziecka, a nie zaglądamy w p🤬dy i moralność nieznajomych nam kobiet.
A co ma szczepionka do tego, że w Polsce kobiety są ustawowo zmuszone do rodzenia takich potworków?
Ale spoko, dziecko wygląda na szczęśliwe, przed nią przecież całe życie pełne perspektyw. Do 18stego roku życia jakieś tam wsparcie państwa nawet, potem przecież może iść do pracy. Jak to mówi reklama Barbie "możesz być kim chcesz".
Mi nie chodzi o obronę płodów tylko wk🤬ia mnie przyzwolenie na uczenie ludzi braku odpowiedzialności. Tyle się mówi o antykoncepcji, o stosowaniu różnych środków w połączeniu, żeby zminimalizować praktycznie do zera ryzyko ciąży, a i tak p🤬li się o tej aborcji zdrowych, bo tak najprościej. Trzeba mieć cholernego pecha żeby w ten sposób zaciążyć. Lepiej pieniądze przeznaczyć na doedukowanie i kondomy dla małolatów, żeby zapobiegać, a nie reagować po fakcie czy martwić się rozstępami, rozerwaną p🤬dą i brakiem pieniążków na dzieciaka. Czaisz mój tok myślenia?
Jestem kobietą, wielki obrońco płodów
Tabletki dzień po tez nie zawsze działają, znam przypadek, gdzie kobieta wzięła następnego dnia i nie pomogło. Znam tez kobiety, które zaszły ze spiralą czy implantem.
A zdajesz sobie sprawę, ze istnieją osoby, które zwyczajnie nigdy nie chcą mieć dzieci? Zarówno kobiety i mężczyźni, a sterylizacja w „naszym wspaniałym kraju” jest nielegalna? Oczywiście istnieje antykoncepcja, ale j.w. Napisałam nie zawsze jest skuteczna i co? Kobieta na siłę ma urodzić bo k🤬a ty tak mówisz? Przechodzić przez trudy ciąży, mieć rozstępy, rozerwaną pochwę/odbyt, bóle w kręgosłupie, nietrzymanie moczu, bo w tym debilnym kraju odmówiono jej wczesnej aborcji? W imię czego? Śmiesznego Bożka patrzącego na twoje poczynania z góry? Ma przyjść kolejne dziecko na świat i zostać wyrzucone niechciane na śmieci? Zajmijmy się może tymi dziećmi, które już żyją i istnieją. Wesprzyjmy dzieci w domach dziecka, te chore, porzucone przez rodziców, którzy pragnęli zdrowego dziecka, a nie zaglądamy w p🤬dy i moralność nieznajomych nam kobiet.
nie chcesz miec dzieci to trzymaj p🤬de zamknieta na 4 spusty. Nie chcesz zabic kogos po pijaku - nie siadaj za kieronica jak sie naj🤬as. Nie chcesz dostac wp🤬lu od jakiegos dresa - nie mow, ze jego matka to k🤬a. Nie chcesz miec c🤬jowych zebow - nie wp🤬laj czekoladek i cukierkow - czy tak trudno to ogarnac?? Nie zajdziesz w ciaze jak sie nie bedziesz k🤬ic, nie chcesz miec dzieci - graj na playstation, ukladaj pasjansa itd. Cpanie grozi uzaleznieniem, chlanie tak samo a seks moze skutkowac... tak k🤬a - zajsciem w ciaze. Jak sie nak🤬isz - bedzie bolala glowa, jak zabijesz kogos po pijaku jadac samochodem - bedzie odsiadka (chyba, ze jestes Hajto) jak antykoncepcja zawiedzie... bedziesz w ciazy - takie ryzyko. Nie chcesz ryzykowac to sklej p🤬de superglue (ale takim przemyslowym + koniecznie aktywator) i najlepiej nie dawaj dupy, ale jak juz zaciazysz tępa strzalo to decydujac sie na aborcje, z powodu "bo ja akurat teraz nie chce dziecka" nie usuwasz plodu - tylko zabijasz dziecko k🤬iu.
Mam dziecko, które kocham nad życie i miałam możliwość je usunąć, bo nie mieszkam w Polsce. Powiedziałam nie, mimo iż była to wpadka, taka była MOJA decyzja. Każdy powinien decydować za siebie I NIKOMU K🤬A NIC DO TEGO.
Może nie wiesz, ale seks nie służy tylko do rozmnażania, istnieje on również dla przyjemności, a i istnieją osoby które zwyczajnie nie chcą mieć dzieci i np. nie stać ich na antykoncepcję, albo mają już za dużo dzieci i już więcej nie chcą, a w „naszym” zj🤬ym kraju sterylka jest nielegalna. I co? Chcesz być wolontariuszem? Zajmiesz się niechcianymi dziećmi? Mało jest porzucanych noworodków na śmietnikach albo mordowanych zaraz po narodzinach? Zajmijmy się już żyjącymi dziećmi, a nie cudzymi płodami.