Wysłany:
2013-02-15, 11:38
, ID:
1855708
1
Zgłoś
P🤬licie k🤬a. Nie wiecie co tam było budowane, ale fakt ludzie tam pracują i mają prawo być wk🤬ieni. Duża część ekologów to tak naprawdę głupie p🤬dy które nakręcane sa aferami, ale c🤬j mnie strzela jak słysze ze kogoś wyzywacie od zielonych.
Nawet jeśli żyłby tam k🤬a jakiś zagrożony rodzaj ślimaka to trzeba się tym zająć. Nie mówię ze od razu nap🤬lać się z budowlańcami, ale jesli władze troche bardziej by się przejeły takimi rzeczami, to wszystkie taki sprawy wyglądały by inaczej. Kiedy wy sie k🤬a nauczycie ze nie byliśmy na tej j🤬ej planecie pierwsi. Ludzie wybili już znaczną większość fauny i flory i mają na to wyj🤬e. Tyle sie k🤬a p🤬li o mniejszej emisji CO2, a na c🤬j. Możemy tego gówna produkować 1% tego co teraz, a i tak c🤬ja to da, bo wyj🤬iśmy w pień większość lasów i teraz nie mamy już jak się pozbywać CO2. Władza tyle p🤬li o ekologi, ale to są tylko bezskuteczne sposoby, które pochłaniają w c🤬j hajsu, a tak naprawdę c🤬ja dają. Wszystko celowo. A Wy tylko p🤬licie że "j🤬i zieloni" Rak wp🤬la nas jednego po drugim, tak że już za parę lat nikt nie umrze ze "starości" tylko wszyscy będziemy padać na raka i to tylko przez wszystkie fabryki, zakłady i całe gówno które wp🤬lamy i wdychamy. Chcecie nowych dróg i ładnych budynków ( i słusznie) ale już mało który z Was wie, ze w dużej części polskich miast macie rury kanalizacyjne z azbestu. I co też powiecie że lepiej to zostawić, bo koszty wymiany są duże i nas na to nie stać. Jak sie zaciśnie dupsko, to można i się rozwijać i dbać o przyrodę i o samych siebie, ale dla niektórych "nofoczesnych" ludzi to niezrozumiałe.
Zanim ktoś mnie pociśnie, niech mi odpowie, dlaczego możemy mieć czyste sumienie wyp🤬alając tony drzew pod nowe inwestycje.
podpis użytkownika
Siku...