BrekiBMW napisał/a:
Kretyni chcą to piwo odjąć. a tobie chamie granatem od pługa oderwany gratuluję rozmiaru śrubokrętu w dupie
Po pierwsze:
Pomyliłeś mnie z kimś. Nie mam na imię Cham on już dawno nie żyje podobno był synem Noego za tamtych czasów granatów nie było więc raczej go wołem od pługa oderwali no ale co ty możesz wiedzieć.
Po drugie:
To weź się zastanów jaki powód mają mieć ludzie do oglądania tego gówna prócz straty czasu? Nic w tym niezwykłego ani sadystycznego. Żeby chociaż Ci goście co udają że potrafią driftować zrobili to jak należy lub by było to choć ciut zsynchronizowane to ok.
A tak ludzie oglądają i się boją napisać co naprawdę myślą bo regulamin zabrania nam używania wyrazu na "W" który za starych dobrych czasów bardzo szybko kończył debilne dyskusje na sadistic.pl
A i jeszcze najważniejsze co ty kretynie tak z tym śrubokrętem wyskoczyłeś? Przecież każdy prawdziwy sadysta używa słoika. No ale za młody jesteś by widzieć ten film. Zresztą gdybyś go zobaczył to sam byś uznał że twój chłam zupełnie się na tą stronę nie nadaje.
Dalej możesz pisać co chcesz

Mam to w dupie (ty dalej baw się śrubokrętem).