Nie ma żadnej mocy prawnej o to chodzi, a to ze im sie wydaje że sa małżenstwem to juz ich problem. I tak w mysl polskiego prawa po przekroczeniu granicy nie są małżeństwem.
Bardzo proszę:
To jeden z wielu przykładów, bo po raz pierwszy zbadali to naukowcy uniwersytetu Georgia w 1996r i od tego czasu masowo pojawiają się inne eksperymenty potwierdzające tę teorię. M. in. "Journal of Personality and Social Psychology" w 2016 r. opublikował łączną analizę czterech z nich . Są też badania prof. Richarda Ryana z uniwersytetu Rochester, który od kilku lat udowadnia (choć na razie wciąż są wątpliwości i trwają na ten temat dyskusje), że homofobia jest chorobą.
Nigdy nie pisałem ze pedalstwo jest nielegalne, pisałem że nielegalne sa ich małżenstwa bo małżeństwo to związek kobiety i mężczyzny. Nielegalność nie musi nieść za soba sankcji karnych. można wziążć ślub z drzewem a i tak nikt tego nie uzna.
Kiedyś robili badanie że jak kobietom puszcza się sceny gw🤬tu i przemocy to robią się mokre i reagują w sposób odpowiadający podnieceniu sexualnemu np roższerzone źlrenice. Wniosek kobiety lubią gw🤬t. Ot i tyle sa warte te gównobadania
Typowa ignorancja. Niech naukowcy pozamykają te swoje uczelnie i spalą tytuły naukowe, bo poligon6 z komentarzy na sadisticu zna się lepiej!
Tu jest napisane Co jest chronione. a nie dozwolone. PiSiory są średnio najgorzej wykształceni, to też czytanie im nie idzie.... No cóż.
Nie można też "przepisac" małżeństwa zawartego na zachodzie. W sumie to oznaka normalnosci w Polsce, wszak slepym nie pozwalamy pilotowac samolotów. Kto sie wróblem urodził orłem nie umrze.