Nie wydaje mi się, że tak wygląda liczko po iluś tam dziesiątkach setkach lat zamurowania. Gdzie jakieś zapaści, uwydatniona czaszka? Oczy powinny wypłynąć a nie zajść takim betonowym bielmem. Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem
Każdemu komu przyszło kuć kilkunastocentymetrowy beton wie, że na pewno nie dałoby rady wykuć takiej dziury nie uszkadzając tego co jest pod nią. No chyba, że ta gęba jest z jakiegoś tworzywa sztucznego czy innego "twardego" materiału.
Każdemu komu przyszło widzieć wylewanie betonu wie, że ten beton jest jeszcze "młody", który nie zdążył się scalić. Czyli nawet ręką można dziurę w nim wydłubać.
Każdemu komu przyszło widzieć wylewanie betonu wie, że ten beton jest jeszcze "młody", który nie zdążył się scalić. Czyli nawet ręką można dziurę w nim wydłubać.
Fakt, nie pomyślałem, bo ja głównie burzę i demontuję starocie.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie