No k🤬a, nie wiem jak to skomentować, bo inaczej niż obraza użytkownika się nie da, a na ogół jestem grzeczny i ciężko by mi z tym było

.
Dobra, chyba mam.
Myślałem, że sadistic to w miarę normalny portal, na którym można się pośmiać z paru filmików, obrazków, komentarzy. Ale k🤬a z dnia na dzień widzę coraz więcej tego gówna, tego typu co w temacie. To chyba nie jest j🤬e przedszkole, czy podstawówka, tylko Sadistic! To nie jest śmieszne, tylko żałosne, bo pokazuje brak wiedzy autora, który próbuje się jakoś bronić głupimi wymówkami typu "nie jestem super poliglotą :]", a jego wymówki są gówno warte, bo chyba każdy j🤬y człowiek w tym j🤬ym kraju w wieku >10 posiada chociaż podstawowy poziom angielskiego, którym chociażby wykazuje się na podwórku czy na internecie. Tak więc, proszę cie, wyp🤬alaj do szkoły, jak to powiedział użytkownik Kejna. Nie musisz być poliglotą, bądź chociaż bilingwistą w najmniejszym stopniu, żebys rozumiał takie słowa jak "pie", "one", itp.
Chyba skończyłem, najwyżej coś zedytuje później i jeszcze coś popiszę. I przepraszam, ale nie umiem bez przekleństw

I wybacz autorze tematu, jednak cię obraziłem
O, przy okazji się przywitam z wszystkimi, bo to chyba mój pierwszy post na portalu!
Cześć!