podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<W Japonii obowiązuje prawo, że po takim samobójcy co pod pociąg skoczył "sprząta" rodzina- poważnie...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Nie ogarniam tego... nigdy nie ogarniałem.
Chcesz się zabić to się k🤬a zabij. Na c🤬j angażować w to innych? Skocz se z mostu, wieżowca, zatruj się, potnij, strzel w łeb itd. ale k🤬a rób to samemu.
Nawet mnie wk🤬iają ci co pod pociąg skaczą bo później ktoś się spóźni do pracy/domu/szkoły a inni muszą ten syf czyścić.
J🤬y k🤬s z niego.
A ja nie rozumiem samobójców którzy zabijają tylko siebie nie będąc samymi dla siebie powodem do samobójstwa, jeśli chcesz się zabić i nienawidzisz swojego życia przez kogoś, to czemu by akurat tej osoby nie odj🤬 i później siebie? Chociaż ten przypadek to co innego, bo gość zabił masę losowych ludzi, którzy nic mu nie zrobili. Więc c🤬j mu w dupę i tak.
A ja nie rozumiem samobójców którzy zabijają tylko siebie nie będąc samymi dla siebie powodem do samobójstwa, jeśli chcesz się zabić i nienawidzisz swojego życia przez kogoś, to czemu by akurat tej osoby nie odj🤬 i później siebie?
W Japonii obowiązuje prawo, że po takim samobójcy co pod pociąg skoczył "sprząta" rodzina- poważnie...