podpis użytkownika
Veni Vidi Vyiebane
Nie smiej sie ze swojej stolicy baranie. Duzo madrzejsi od ciebie ja wybrali. Mieszkasz w wysrajewie, juz nie mowiac skad jestes i masz czelnosc takie kocopoly pisac. Z warszawiakow to znasz ludzi z centralnego wiec nie p🤬l ze wiocha. Prawdziwy warszawiak, nie wpr wpn ani inny wnd, zawsze ci pomoze i poswieci sie za ciebie baranie.
Ja mieszkam w wwa, nie jestem rdzennym warszawiakiem, ale wielu takich znam i wiem jacy to sa ludzie. Za taki komentarz to c🤬j w dupe i do piachu.
Sory za pisownie, ale nie lubie wielkich liter, wszystkich si ci ni ani zi
Nie smiej sie ze swojej stolicy baranie. Duzo madrzejsi od ciebie ja wybrali. Mieszkasz w wysrajewie, juz nie mowiac skad jestes i masz czelnosc takie kocopoly pisac. Z warszawiakow to znasz ludzi z centralnego wiec nie p🤬l ze wiocha. Prawdziwy warszawiak, nie wpr wpn ani inny wnd, zawsze ci pomoze i poswieci sie za ciebie baranie.
Ja mieszkam w wwa, nie jestem rdzennym warszawiakiem, ale wielu takich znam i wiem jacy to sa ludzie. Za taki komentarz to c🤬j w dupe i do piachu.
Sory za pisownie, ale nie lubie wielkich liter, wszystkich si ci ni ani zi
A sram ciepłym kałem na ten grób i na to całe święto sztywniaka, możecie p🤬lić,że jestem c🤬j.możecie p🤬lić że jestem sztywniak czy coś ale przed grobem nieznanego żołnierza to było troszkę c🤬jstwo.
podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.