podpis użytkownika
patorjk.com/text-color-fader/Moim zdaniem chciał go słusznie ukarać za zmianę pasa na ciągłej linii, to CZARNY powinien zostać uznany za winnego kolizji.
podpis użytkownika
Q L I M A X
Co ty gościu p🤬lisz? Zobaczył auto na skrzyżowaniu które zamierza włączyć się do tego samego kierunku,widział że ma wolne, wiec poszedł na zewnętrzny w celu zrobienia mu miejsca na wewnętrznym, żeby wszystko fajnie i płynnie szło(wiem, niby powinien od razu się tam znaleźć, ale z własnego doświadczenia, a wierzcie mi jest nie małe, wiem że dużo więcej jest wlotów od strony prawej, na drogach dwupasmowych. Przepisy owszem należy szanować, ale k🤬a nie popadajmy w skrajności. Potem właśnie przez tobie podobnych, pół miasta zaj🤬e korkami...
podpis użytkownika
patorjk.com/text-color-fader/Znawco gdybyś się przyjrzał to byś zobaczył, że prawy pas się zaczyna. NA samym początku tego pasa jest przystanek autobusowy wyłożony kostką brukową, niestety ciągłą linia jest niefortunnie blisko końca przystanku autobusowego spowodowanego bliskością przejścia dla pieszych. Nawet instruktorzy w L-ce uczą aby dopiero za kostką brukową zmieniać pas ruchu. Więc nie p🤬l że słusznie zrobił, bo ta p🤬da najprawdopodobniej miała już czerwone i jeszcze chciała się wj🤬. Dziękuje to tyle wyładowałem swoją frustracje...Moim zdaniem chciał go słusznie ukarać za zmianę pasa na ciągłej linii, to CZARNY powinien zostać uznany za winnego kolizji.