zrobiłem krótką animację odnośnie obowiązkowych ćwiczeń wojskowych

podpis użytkownika
facebook.com/komarywczekoladziepodpis użytkownika
facebook.com/komarywczekoladzieNie rozumiem czemu drzecie p🤬de z tych co nie chcą iść? Jeżeli chcesz, to zgłoś się k🤬a i leć i nap🤬laj, ale czemu kogoś ma się zmuszać?
Posłużę się analogią, żebyście zrozumieli:
Gdyby ogłosili, że 200 tys. chłopów między 18 a 50 rokiem życia, ma się się stawić do jednostki, gdzie będą przez miesiąc r🤬ani w dupę, to też byście się czepiali, że ktoś może nie mieć ochoty?
Płacę podatki na zbrojenia, więc odjebcie sie ode mnie, k🤬a!
Nie rozumiem czemu drzecie p🤬de z tych co nie chcą iść? Jeżeli chcesz, to zgłoś się k🤬a i leć i nap🤬laj, ale czemu kogoś ma się zmuszać?
Posłużę się analogią, żebyście zrozumieli:
Gdyby ogłosili, że 200 tys. chłopów między 18 a 50 rokiem życia, ma się się stawić do jednostki, gdzie będą przez miesiąc r🤬ani w dupę, to też byście się czepiali, że ktoś może nie mieć ochoty?
Płacę podatki na zbrojenia, więc odjebcie sie ode mnie, k🤬a!
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Wszyscy co się wypowiadają że się pójdzie na parę dni i ch*j spokój .
Nie k*rwa nie spokój . Siedzicie u garnuszku u rodziców .Ja idąc nawet na ten jeb*any miesiąc mam ponad połowę mniej pieniędzy. Gdzie tu opłacic rachunki itd. dadzą mi tyle co mam w robocie ok idę. A tu ch*j czytam że jest wyrównanie ale w większości go nie wypłacają bo "nie ma pieniędzy" ,a jak wypłacają to miesiąc po skończonej służbie. Ja jak i każdy ma swoje zobowiązania finansowe, kredyt rachunki ale ch*j bawmy się w wojsko za 2.5k xD beka z tego kartonowego państwa.
2 dni to ci dziś w TVP powiedzieli i uwierzyłeś
Do 90 dni moga cię wziąć