Wysłany:
Dzisiaj 9:13
, ID:
6980355
Zgłoś
Ogólnie mam wrażenie, że jak należysz do jakiejś społeczności w USA to ci odp🤬la. O co mi chodzi? Nie raz nie dwa, widzimy tu filmiki jak:
1. Jazda doj🤬ym samochodami w grupie, odp🤬lanie gówna na drodze, blokowanie całej drogi. + drifty +potracenia +wypadki + wyścigi. BO ONI K🤬A JADĄ.
2. Jazda na motocyklach w dużej grupie, odp🤬lanie gówna na drodze, blokowanie całej drogi BO ONI K🤬A JADĄ.
3. Jazda na rowerach schemat jak powyżej
Bo on może i c🤬j, a jak mu będziesz przeszkadzał to wyskoczy do ciebie z łapami, kopnie ci w samochód lub urwie lusterko. Ja p🤬le co za zj🤬y i moralnie upadły naród.
W Polsce jakoś nie ma takich op🤬lek. Jak, jadą samochody, to ok, zazwyczaj w kolumnie. Upalanie gumy w większości gdzieś na jakimś parkingu, placu od biedy co głupszy rondzie.
Motocykliści to samo nie raz nie dwa jedzie 50/100 motorów, jeden pas zajęty 90/100/120 jedziemy w swoim kierunku, ludzie robią zdjęcia bo to fajnie wygląda.
Rowerzyści to k🤬a rowerzyści ha tfu, tu różnic nie widzę.
Boże, jak ja się cieszę że żyje w tym kraju, aczkolwiek pytanie ile to. Będzie jeszcze tak wyglądać, bo wielu osobom bardzo to przeszkadza.