A gdzie ja się zesrałem?
Przechodnie nie zrobili nic złego.
Każdy inny postąpiłby tak samo na miejscu 3 chłopców.
Rozumiem, że trafiłem na kierowcę tira dla którego zawsze piesi są winni?
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówObsrane, a nie łagodne. Problem nie leży w prawie i sankcjach tylko w ludzkiej głupocie i zacieraniu się instynktu przetrwania właśnie przez te kwestie. To jest dramat co ludzie odp🤬lają na drogach. Włażą pod koła, wjeżdżają na ronda nie patrząc totalnie, że coś się po nich porusza, wymuszają pierwszeństwo gdzie się da. A nawet jak je mają to nie uważają. Jest takie powiedzenie, że na każdym cmentarzu jest alejka tych co mieli pierwszeństwo. Ja 5 razy patrzę w każdą stronę zanim wejdę na przejście i tak samo obserwuje czy właśnie jakiś pedał z BMW czy inna motop🤬da nie grzeje 200 przez zabudowali licząc, że mu mikropenis od tego urośnie. Tak samo ostro zwalniam jak jadę autem, a coś zbliża się do skrzyżowania po mojej lewej stronie bo zawsze zakładam, że mi z🤬b nie ustąpi chociaż mam pierwszeństwo. Taki mamy kraj. Stąd uważam, że te przepisy to srogi pojeb wprowadził, bo Polacy będą się po prostu zabijać tak jak zabijają się motop🤬dy, które nie potrafią przyjąć do wiadomości, że jakieś auto prędzej czy później wymusi i wp🤬li im się pod koła, albo w nich, a motor ich nie ochroni.
podpis użytkownika
Cuore SportivoIle to już lat wałkuje się o ustępowaniu na pasach. Widocznie sankcje są za łagodne.
Co ty debilu piszesz?
Wywrócenie logiki do góry nogami skutkuje m.in. filmikami, na których widać mniejsze obiekty (tu: ludzi), ignorujących fizykę, gdyż "łune majo pirszeństfo, tak w telewizorze mówili!".
Niby kierowca winny - i jest winny ale piesi na własne życzenie wpie**alają się pod auto nawet nie patrząc j***ne ameby - a potem płacz bo ktoś niepełnosprawny a dla kogoś trzeba trumnę wybrać ... Nauka - patrzymy prawo lewo prawo powinna być obowiązkowa dla każdego a pierwszeństwo zniesione !!!
Albo mamy światła na pasach albo brak pierwszeństwa - i wtedy przechodzimy jak jest pusto albo jak ktoś uprzejmy nas puści ...