Plastykowe klamy miałem ich dziesiątki bo szybko się niszczyły zwłaszcza jak się eksperymentowało z kamyczkami jak był odpust to z bananem ma gębie szedłem do kościoła. Pamiętam jak jedna babka na mszy kościele zaczynała coś ględzić jak wziąłem to do ręki ah... szkoda ze nie przetestowałem tej zabawki
To były czasy aż się łezka w oku kręci że tak szybko minęły. Jeszcze pamiętam te czasy jak dopiero mało kto miał komputer i się zbierało takie duperele. Jak się szło w szkole przez korytarz i było "słychać trzy cztery trzy cztery"
A teraz nowe pokolenia nic tylko gry telefony i siedzenie w domu. Moje siostrzeńce jak nie ma komputera to się nie mają w co bawić a my za małolata to w kapsle graliśmy itd itp...
Bo kiedyś dzieciństwo było dzieciństwem. Dzisiaj tylko komputery, telewizja, komórki i inne gadżety. Aż się boję pomyśleć jakie dzieciństwo będą miały moje dzieci.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie