Hypeman – w muzyce hip-hopowej jest to osoba towarzysząca raperowi w trakcie występów na żywo[1]. Podczas grania utworów hypeman pomaga raperowi, dokańczając jego zdania, „podbijając” rymy lub powtarzając niektóre wersy, by piosenka była bardziej urozmaicona i brzmiała podobnie jak jej oryginalna wersja.
taka niewiedza to żadna niewiedza... mogę nie wiedzieć jak sie nazywa jakiś znany piłkarz ale musze wiedzieć np co to jest klatka kluczowa bo to wiedza która pozwala mi zarabić na życie.
Gdyby tak kazdy myslal to dalej bys krzesal iskry na ognisko
Gdyby tak kazdy myslal to dalej bys krzesal iskry na ognisko
nigdy sie nie uważałem za omnibusa bo nie znam sie na wszystkim.. czasy są takie że powstały zawody i specjalizacje... i nikt prócz harcerzy w ramach sprawności iskier nie krzesa..
nigdy sie nie uważałem za omnibusa bo nie znam sie na wszystkim.. czasy są takie że powstały zawody i specjalizacje... i nikt prócz harcerzy w ramach sprawności iskier nie krzesa..
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie