Jakim trzeba być człowiekiem żeby ubierać sie w obcisłe rajtuzy i uważać że jest sie najważniejszym na drodze? To już te k🤬y z ciężarówek nie mają tak wyj🤬ego ego!
Widać że cię spodenki obciskają.
kazdy rowerzysta srednio 2 razy na miesiac musi cos sobie zrobic
Gość musi byc totalnym lamusem ze ma cos do kolarzy czy tam rowerzystów
podpis użytkownika
Prawdziwe motopi*dy i motop🤬ki chciałyby pojeździć motocyklem, ale się boją i ich nie stać, więc siedzą w piwnicy.J🤬e pedzie. Tamten drugi to powinien jeszcze podbiec to tego pierwszego i mu dupę jęzorem wychlapać
No faktycznie - wszyscy są tacy sami. Wiem, bo znam wszystkich i gadałem o tym z nimi. Za najważniejszego na drodze uważają się politycy (ogólnie przedstawiciele władzy - ha tfu!), służby i niektóre autop🤬ki (vel autohomo).
Widać, żeś z🤬b i cię łeb uwiera od nadmiaru gówna w nim.
Nie każdy. Niestety masz danezdupy.pl
No raczej - nie inaczej.
Obrońca pedalarz na sadolu? Męskie dupeczki w getrach tu oglądasz?
podpis użytkownika
Prawdziwe motopi*dy i motop🤬ki chciałyby pojeździć motocyklem, ale się boją i ich nie stać, więc siedzą w piwnicy.Kolejny z🤬b na sadolu? No tak, oczywiście że tak, a kogo mogłem się tu spodziewać. Nie interesują mnie twoje upodobania, jak coś. Masz problemy z tak prostymi tekstami i z czytaniem ze zrozumieniem, intelektualisto? Podstawówkę skończyłeś? Z jakimi ocenami? Gdzie bronię pedalarzy czy rowerzystów? Mi chodzi tylko o zj🤬y opis zj🤬ego autora. Nie dziękuj, nie proś, nie przepraszaj - nie potrzebuję tego.
Wiem, ale ja mogę bo jestem poj🤬y i nienawidzę pedalarzy w getrach i ich obrońców.
Jakim trzeba być człowiekiem żeby ubierać sie w obcisłe rajtuzy i uważać że jest sie najważniejszym na drodze? To już te k🤬y z ciężarówek nie mają tak wyj🤬ego ego!
K🤬y z ciężarówek, k🤬y z rowerów, a ty dziecko, jesteś k🤬ą z czego? Bo że k🤬ą jesteś to nie mam żadnych wątpliwości.
podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!Ale odpowiedzieć musisz bo inaczej się zesrasz, że nie masz ostatniego zdania. Poluzuj pedalskie getry.
podpis użytkownika
Prawdziwe motopi*dy i motop🤬ki chciałyby pojeździć motocyklem, ale się boją i ich nie stać, więc siedzą w piwnicy.