Pansur napisał/a:
Gdzie w Polsce widziałeś Piłkarzy? Zauważ, że sprinter zaczął wolno... A jak jesteś taki cwany to zapraszamy Ciebie i Twoich piłkarzy na wyścig
Widać o piłce wiesz tyle co z telewizji i internetu. Nie mówie tu o I lidze czy reprezentacji. W mojej okolicy jest kilka zespołów prywatnych w których gracze trenują co powiedzmy 2gi dzien... i uwierz mi widziałem wielu nastoletnich kurdupli którzy techniką nie odbiegają od polskiej I-wszej ligii. A powiem nawet wiecej , znam nastolatków grających anwet lepiej od graczy reprezentacji

Nie wspominając o graczach pełnoletnich którzy grają naprawde zajebiście...
Ale taka jest polska szara prawda ze na piłce sie nie utrzymasz... i wszyscy oni musza pracować. A w piłke graja dla przyjemności. Popatrz na takiego Szczesnego , Dudka , Boruca , Lewandowskiego , Perquisa , Żurawskiego za dawnych czasów... wszyscy oni musieli sp🤬alac do zagranicnzych klubów.
nawet nie próbuj pisac ze oni nie potrafia grać
A co do scigania sie z tramwajem , nigdzie nie pisałem ze sam bym go wyp🤬olił na ludzie. Ale mysle ze zarówno ja jak i znajomi mi piłkarze wcale nie poradzili by sobie gorzej. Ale mamy wazniejsze rzeczy do pracy niz bieganie jak idiota za tramwajem...