podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim@jinrey - a co ci to k🤬a przeszkadza? Przeciśnie się między tobą i samochodem obok, nie zarysuje to co się wściekasz baranie?
I nie p🤬l cieciu, taksówkarze nie otwierają drzwi - przynajmniej nie w mojej Wawie.
A tak BTW to motor ma dobre i złe strony. Dobre to właśnie to, że można slalomem korki wymijać, a minut jest taki, że w wypadków 2 samochodów nie ma nic szczególnego, a jak motor jebnie w samochód, to motocyklista może stracić nogi/palce/itp.
@jinrey, powiem ci że jeżdżę na skuterze i chcę się przerzucić na motocykl. Nieraz, nie dwa mi utrudniali jazdę różni kolesie, a wiesz kto najczęściej? Buraki w golfach, civicach i innych "super samochodach" za 5 tysięcy. A w tych sytuacjach nieraz, nie dwa pomagali mi inni kierowcy na przykład w korku zatrzymując się tak, że koleś w "super samochodzie" nie potrafi mi drogi zajechać. A wiesz jacy najczęściej pomagali?Kolesie w drogich, nowych modelach BMW, Mercedesach, Volvo, Audi itp. Oczywiście wykluczam z tych kategorii kobiety, bo te we wszystkich samochodach potrafią utrudniać i to najczęściej niespecjalnie. Widzę, że zaliczasz się do grupy buraków w "super samochodach"
![]()
PS taksówkarze zazwyczaj też pomagają.
jezdze od ponad roku samochodem, wczesniej 3 lata jezdzilem skuterem - jak byly swiatla czy jakis korek to sobie wszystkich wyprzedzalem. teraz jak jezdze samochodem to wcale mi nie przeszkadzają ci co tez miedzy samochodami przejezdzają.
jinrey - zal za dupe sciska ze musisz stac w korku 10x dluzej niz motocyklista?
a koleś z filmiku to najwiekszy idiota jakiego widzialem.
...,a jak by ktoś z naprzeciwka szybko jechał i co? I masz już śmiertelny wypadek na swoim koncie.
autobus stoi, koleś zaczyna go wymijać, autobus bez kierunkowskazu włącza się do ruchu, koleś nie może go wyminąć...winny jest ten z🤬b w busie, co nie wie po co ma lusterka a tu wszyscy jebią kolesia...WTF?!
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kimautobus stoi, koleś zaczyna go wymijać, autobus bez kierunkowskazu włącza się do ruchu, koleś nie może go wyminąć...winny jest ten z🤬b w busie, co nie wie po co ma lusterka a tu wszyscy jebią kolesia...WTF?!
Można wyróżnić dwa sposoby włączania się do ruchu:
* kierujący pojazdem rozpoczyna jazdę po tym samym pasie ruchu, na którym stał. Wtedy nie należy włączać kierunkowskazów, gdyż oznaczałoby to zamiar zmiany pasa ruchu,
* kierujący, ruszając, wjeżdża na sąsiedni pas ruchu. Wtedy należy manewr ten zasygnalizować poprzez włączenie kierunkowskazu.