podpis użytkownika
polskiedrogi-tv.pl/podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Mnie zawsze zastanawia co ci ludzie robią z ta ogromną ilością zaoszczędzonego czasu.
Żeby nie było jaki to ja świętoszek jestem to czasem faktycznie lubię zap🤬lać ale z głową. Zwykle na ekspresówkach ale kto mnie zna ten wie, że tak na co dzień to jeżdżę przepisowo . Pewna osoba z forum by wam powiedziała jak ja jeżdżę i jak wk🤬iające jest to, że przepisowo pomimo tego co pod pedałem gazu mam dostępne.
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kimTak trochę z innej strony. Jeśli macie prawko to nie raz pewnie zdarzyło wam się wyprzedzać.
Często spotykam sytuację. Jadę ja, przede mną 4 samochodów i 1 ciężarówka (lub jakiś zamulacz jadący 50-60kph na ograniczeniu 90). Droga 2 kierunkowa poza terenem zabudowanym. Prosta droga, dobra widoczność i zero aut z naprzeciwka. I co się dzieje? No k🤬a nic. Drugi nie wyprzedza pierwszego bo k🤬a nie wiadomo czemu. Trzeci, czwarty i piąty nie wyprzedza bo się boją wyprzedzić wszystkie auta na raz. Teraz ostatni samochód, który ma tego dość. Biorę się za wyprzedzanie. Wyprzedzić 5 aut na raz to trochę głupi pomysł więc chcę pojedynczo.
I co? I większość kierowców wtedy nie chce wpuścić. Sami nie wyprzedzą, ale jak są wyprzedzani to nie robią miejsca dla samochodu, który wyprzedza przez co często albo trzeba zrezygnować, albo jak sytuacja pozwoli i droga jest proooosta i pusta wyprzedzić wszystko na raz.
Wytłumaczy mi ktoś to zjawisko?