Jebie mnie twoja reakcja. Wyp🤬alaj być lewarem na kwejka.
Primo, po pierwsze:
We wtorek premier Donald Tusk zapowiedział tymczasowe przywrócenie kontroli na granicy Polski z Niemcami i Polski z Litwą. Podkreślił, że jest to konieczne, by zredukować niekontrolowane przepływy migrantów. Zgodnie z projektem rozporządzenia, który ukazał się w środę na stronach Rządowego Centrum Legislacji, kontrole graniczne osób zostaną przywrócone 7 lipca i będą obowiązywać do 5 sierpnia.
Primo, po drugie:
Czy jesteście tak naiwni, że nawet wywalony z DE brudas zamierza zostać w naszym prawem i sprawiedliwością płynącym kraju? Otóż większość i tak wybierze lepsze życie na zachodzie...
Tak czy siak, beda w tamtą stronę podążać.
Primo, po trzecie:
Czy Wam się jeszcze nie znudziło przepychanie się, jak w piaskownicy, kto, ilu i kiedy migrantów wpuścił do PL?
Każdy wie, co bylo za PIS, co było za PO/KO i po jaki chooj do tego ciągle wracać?
Rzygać się chce.
tak drogie p0lki nyga już po was idzie popieram imigrację!!!
jestem lewakiem i głosowałem na bonżura!!!!
i po czwarte primo:
nim się stąd wyniosą to parę p0lek ubogacą ty serio myślisz że oni tak sobie z tego kraju pójdą??
Jesteśmy krajem stosunkowo ubogim, na zachodzie lepsze socjale. Tak, myślę, że nie jesteśmy stacją docelową.
Jesteśmy krajem stosunkowo ubogim, na zachodzie lepsze socjale. Tak, myślę, że nie jesteśmy stacją docelową.
Już od lat uważam, że strefa Schengen, mimo pewnych zalet, powinna zostać zlikwidowana i wprowadzone kontrole graniczne.
Primo, po trzecie:
Czy Wam się jeszcze nie znudziło przepychanie się, jak w piaskownicy, kto, ilu i kiedy migrantów wpuścił do PL?
Każdy wie, co bylo za PIS, co było za PO/KO i po jaki chooj do tego ciągle wracać?
Rzygać się chce.
Primo, po pierwsze:
We wtorek premier Donald Tusk zapowiedział tymczasowe przywrócenie kontroli na granicy Polski z Niemcami i Polski z Litwą. Podkreślił, że jest to konieczne, by zredukować niekontrolowane przepływy migrantów. Zgodnie z projektem rozporządzenia, który ukazał się w środę na stronach Rządowego Centrum Legislacji, kontrole graniczne osób zostaną przywrócone 7 lipca i będą obowiązywać do 5 sierpnia.
Primo, po drugie:
Czy jesteście tak naiwni, że nawet wywalony z DE brudas zamierza zostać w naszym prawem i sprawiedliwością płynącym kraju? Otóż większość i tak wybierze lepsze życie na zachodzie...
Tak czy siak, beda w tamtą stronę podążać.
Primo, po trzecie:
Rzygać się chce.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaTo ci powiem delikatnie mylisz się,masz ciągoty lewicowe od razu to razi po oczach,nie doceniasz inżynierów i ich możliwości sp🤬olenia każdego kraju gdzie się pojawią, nie mam zamiaru płacić ze swoich pieniędzy na fanaberie pop🤬lonych postępowych lewaków
I ostatnia rzecz jak mniemam jesteś kobietą i takie lewicowe kobiety pierwsze będą krzyczeć gdzie są prawdziwi mężczyźni jak ciapali będą cię gonić po mieście to ci powiem radźcie sobie sami frajerzy
Primo, po pierwsze:
We wtorek premier Donald Tusk zapowiedział tymczasowe przywrócenie kontroli na granicy Polski z Niemcami i Polski z Litwą. Podkreślił, że jest to konieczne, by zredukować niekontrolowane przepływy migrantów.
Czekaj, Niemcy podrzucają nam ciapków od półtora roku. 2 miechy temu uformował się ruch obrony granic który zaczął im przeszkadzać, dokumentować itd. Donald ogłasza że wyśle tam policję i straż graniczną
I Ty tak serio wierzysz że chodzi mu o interes Polski? Z całą resztą się zgadzam że od 20 lat rządzą ci których wypunktował Lepper😅