Ja jako kierowca ciężarówki jak wy to piszecie butloszochy(zalosny tekst). Na filmie widzę jest to naczepa typu chłodnia lub izoterma a nie plandeka czy firana. To się odczepiło najprawdopodobniej baner reklamy lub logo firmy które zamontowali najtańszym kosztem zamiast kleić na ścianę naczepy. Kierowcy nie mają możliwośći zabezpieczenia towaru na 100 % nawet jak masz nowe pasy zabezpieczające. Pozdro znafcy internetu
Jak widać wszyscy na sadolu mają oczy w piździe. Jest tak jak piszesz. Ale cóż wymagać od koniojebców zamkniętych w piwnicach 🤣😂 to to nawet nie wie na jakim świecie żyje
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Ja jako kierowca ciężarówki jak wy to piszecie butloszochy(zalosny tekst). Na filmie widzę jest to naczepa typu chłodnia lub izoterma a nie plandeka czy firana. To się odczepiło najprawdopodobniej baner reklamy lub logo firmy które zamontowali najtańszym kosztem zamiast kleić na ścianę naczepy. Kierowcy nie mają możliwośći zabezpieczenia towaru na 100 % nawet jak masz nowe pasy zabezpieczające. Pozdro znafcy internetu
Ja jako kierowca ciężarówki jak wy to piszecie butloszochy(zalosny tekst). Na filmie widzę jest to naczepa typu chłodnia lub izoterma a nie plandeka czy firana. To się odczepiło najprawdopodobniej baner reklamy lub logo firmy które zamontowali najtańszym kosztem zamiast kleić na ścianę naczepy. Kierowcy nie mają możliwośći zabezpieczenia towaru na 100 % nawet jak masz nowe pasy zabezpieczające. Pozdro znafcy internetu
Moja Joo,
Próbuje odrobić swoje szanse, wiec spieszę się Ci to wyjaśnić - Klamra to metalowa część pasa zabezpieczającego, który trzyma ładunek na swoim miejscu. Tutaj coś kierowca zrobił, źle no i wyszło jak wyszło
Moja Joo,
Próbuje odrobić swoje szanse, wiec spieszę się Ci to wyjaśnić - Klamra to metalowa część pasa zabezpieczającego, który trzyma ładunek na swoim miejscu. Tutaj coś kierowca zrobił, źle no i wyszło jak wyszło
Zmieszany z typowo kobieca beztroską. Ja zawsze zbliżając się do drogi patrzę, czy ktoś poboczem nie wyprzedza. Ogólnie staram się wszelaką dziatwę która się nawinie uświadamiać , żeby przy wszelakich maszynach miały oczy dookoła głowy i jedno w dupie.
Przecież widać jak na dłoni, że zanim dojechał do drzewa z plandeką wszystko było w porządku. Zahaczył o gałęzie i plandeka się rozpięła. Wsadzić to powinni zarządcę drogi za to , że gałęzie wystają nad jezdnię.
podpis użytkownika
youtube.com/channel/UCVRXrBn5CdkHCjI5Za_Yx3g/