Kierowców tirow klasyfikuję na poziomie taksowkarzy. Ten sam sort kurew. Wszystko im wolno. Wyprzedzanie przez 10km na godzinę blokując ruch? Proszę bardzo. Stawanie w niedozwolonym miejscu powodując zagrożenie innym uczestnikom ruchu? Naturelmą, CB - wysyp zawodowych januszy którzy jebią na małych mobilków za wszystkie uniegodnienia transportu lądowego, ale pojedź niedajboze przed hrabią 3 km/h wolniej niż ma kaganiec założony na budziku to jak tylko będzie mógł to cię zajebie przy najbliższej okazji. To co wyżej jest generalizacją ale obie grupy zawodowe Solidarnie pracują na taką łatkę.
Środkowy bogu ducha winny.... z pozycji kierowcy miał inny widok niż my z kamery (więc mógł inaczej interpretować ciężarówkę) i nie wiesz czy nie stał z kierunkowskazem, ale powrót był utrudniony przez ruch na pasie.
Zobacz ile czasu mija od zmiany pasa do wyprzedzenia przez tego białego gdzie już przyśpieszyli tempo.
@Gamonn1 znam osobiście jednego kierowcę TIRa, który jest naprawdę w porządku człowiekiem, więc nie generalizuję. Ale miałem sytuację, w której jeden idiota siedział mi cały czas na zderzaku (był bardzo duży ruch i nawet nie mogłem jechać szybciej), a jak skręcałem w prawo jeszcze mnie strąbił. Że to niby ja źle jechałem... Cud, że nie doszło do wypadku...
Eh..
Po pierwsze to nie widać co kierowca tira robi.
Po drugie stanął tak żeby nikt mu w dupę nie wjechał, ale jest jeszcze miejsce do skrętu przed nim.
Po trzecie zawiniła cała trójka, ale to ten trzeci idiota przekroczył prędkość i trzymał się na dupie poprzedzającego samochodu przez co nie widział co się dzieje na pasie przed nim. Jakoś po nim nie ciśniecie, tylko po kierowcy cysterny gdzie nie wiecie dlaczego się zatrzymał.
Haha debile znalazłem. Koleś wcale się nie odlewał tylko miał kolizję z osobówką.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie