Stare bo z przed tygodnia. 4 osoby płci niemęskiej wp🤬liły się bez powodu pod koła tira. 2 babki na miejscu, 3 kobieta i 2 letnia dziewczynka w szpitalu . Ponoć chcieli zlinczować kierowcę bo 21 lat to za młody.
@Salieri16000 skąd takie info, że się powiesił, wypluj te słowa. Przez durną babę która wp🤬la się pod tira dobrego chłopa miało by zabrać, tak nie może być!
Nie rozumiem motywow samobojstwa kiedy nie jest winny niczyjej smierci. Rownie dobrze mozna by isc na line bo sasiad potracil psa czy kota. Jescze bedac w w tzw mlodzienczym wieku wsypal mi sie wprost pod kola koles na rowerze. Pol samochodu zdemolowane , z faceta nie bardzo bylo co zbierac bo jak ktos ci wychodzi prosto pod kola na drodze szybkiego ruchu to tylko gowno i naziwsko zostaje z delikwenta. Nigy mi nawet przez mysl nie przemknelo ze to moja wina i czas sie wieszac, co zreszta potwierdzil sad na rozprawie. Trzeba miec kompletnie zryta banie zeby targac sie na wlasne zycie...
@Arnor Sory ale strasznie nie logicznie wstawiony temat, nie wiadomo co było przyczyną wypadku brak źródła itd. masz piwko ale popraw się na przyszłość