zapraszam na wolontariat do szpitali jednoimiennych.
Ja p🤬lę. Tyle słów. Musiałeś się srogo spocić by to naklepać. I po co? By pokazać że jesteś j🤬ym foliarzem wierzącym w płaską ziemię, spisek billa gatesa czy innych reptilian...
Mam szczerą nadzieję że niedługo w Polsce będą was nap🤬lać pałą za brak maseczki. Dokładnie jak na tym filmie.
K🤬a niechce mi sie czytać do końca twoich wypocin bo od poczatku p🤬lisz jal kretyn. K🤬a cała azja zap🤬la w maskach ale ty januszu jesteś najmądrzejszy. W Tajlandii, Chinach, Japonii, Koreii itp sobie radzą bardzo dobrze z pandemia i nikt nie p🤬li takich głupot o jakimś niedotlenieniu pluc. Jap🤬le co za żenujące p🤬lenie. Maluje od 20 lat w masce z filtrami i mam płuca w pełni zdrowe i czyste. Ty masz zwykłą maskę założyć na ryj bo jak p🤬lisz tyle co piszesz to plujesz na wszystko w kolo płaskoziemcu. K🤬a co za sp🤬olone buntownicze pokolenie co sie im wydaje że przez dostęp do internetu wszystkie rozumy pozjadali.
U nas powinni "sprawdzać" w taki sposòb a nie się p🤬lą i w polemikę z Januszam cwaniactwa wchodżą. Tak by przestał jeden z drugim "bohatera" strugać. W dupie mam co uważa. A tych wszystkich "bohateròw" zapraszam na wolontariat do szpitali jednoimiennych.
U nas powinni "sprawdzać" w taki sposòb a nie się p🤬lą i w polemikę z Januszam cwaniactwa wchodżą. Tak by przestał jeden z drugim "bohatera" strugać. W dupie mam co uważa. A tych wszystkich "bohateròw" zapraszam na wolontariat do szpitali jednoimiennych.
U nas powinni "sprawdzać" w taki sposòb a nie się pie**olą i w polemikę z Januszam cwaniactwa wchodżą. Tak by przestał jeden z drugim "bohatera" strugać. W dupie mam co uważa. A tych wszystkich "bohateròw" zapraszam na wolontariat do szpitali jednoimiennych.
Do p🤬dy twojej starej jeszcze zaproś. Gówno jest a nie pandemia. Jedna wielka ściema. Dodatkowe trupy w gorlicach? Co k🤬a???
Wyłącz p🤬lenie z fejbuka. Włącz myślenie.
Ci wszyscy lekarze, pielęgniarki, medycy pracujący po 8 godzin w maseczkach. Oni wszyscy wg waszej niedorozwiniętej logiki powinni mieć "niedotlenienie płuc i wiele innych chrób". Weź Ty się j🤬y foliarzu p🤬lnij młotkiem w łeb. Was należy traktować jak śmieci. Jeśli ktoś nie umie skojarzyć kilku prostych faktów tylko powtarza j🤬e wierszyki co mu inni debile pokażą na fejsbuku to nie jest człowiekiem tylko idiotą, śmieciem, bydłem. I jak najbardziej należy was nap🤬lać pałą po plerach bo żaden inny argumnent do was jełopy nie dociera.
jestes jedyny, ktory narazie mowi o plaskiej ziemi itd. Ty poruszasz ten temat, masz jakas obsesje nawet jak Cie ojczym nap🤬la - tez zaczynasz od tego, ze jest foliarzem i plaskoziemcem
cala azja zap🤬la w maseczkach - wiesz bo widziales relacja w telewizorku a TV nie klamie.