podpis użytkownika
Denied by the blind church.'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
podpis użytkownika
Denied by the blind church.Zgadzam się w 100% z tą Panią, ludziom odj🤬o bo p🤬lamento w tv i internecie się naczytają, zamiast wyedukować się za młodu i samemu analizować sytuację i wyciągać wnioski kierując się wiedzą zdobytą przez stulecia. A was stulejarze i beneficjenci 500+ karyny it jak widać po komentarzach boli mówienie prawdy, bo gdzieś głęboko z tyłu głowy wiecie, że robicie z siebie idiotów. Jakby wam rząd powiedział że trzeba jeść gówno na corone to wp🤬lalibyście, aż by się wam uszy trzęsły.
Up
A to że smiertelność w tym roku jest mniejsza niż 2-3 lata temu Cie nie dziwi? Przecież jestesmy w trakcie strasznej pandemii, która zamknęłą cały świat
Odejmij od liczby zmarłych liczbę zmarłych z chorobami współistniejącymi, bo tak naciągaja statystyki. Znam osobę której ktoś z rodziny zmarł na raka a dopisano Covid w karcie zgonu. A no i średnia wieku zmarłych jest wyższa niż ogólna średnia długość życia w Polsce....
ale o cymbałach j🤬ych co noszą te j🤬e maski to jak najbardziej się zgadzam, że to j🤬e bezmózgi.
Spoko typiara Trochę mnie wk🤬iło to, że ogólnie o Polakach mówi że to "ścierwo p🤬lone" Tu sie nie mogę zgodzić, ale o cymbałach j🤬ych co noszą te j🤬e maski to jak najbardziej się zgadzam, że to j🤬e bezmózgi.
Polacy na tle innych narodów to akurat są dość mądrzy w Polsce jest spokój nie ma syfu na ulicach ogólnie to piekny kraj i ludzie też są spoko tylko trzeba im dać trochę alkocholu żeby wyjęli kije z dupy... oczywiście z pominięciem patologii.
No tak czy inaczej babka mnie rozbawiła
A ja właśnie jestem na urlopie i jeżdżę z rodziną samochodem po europie.
Od 2 dni jestem w czeskiej Pradze...
Widziałem 2, słownie: DWIE, osoby z maseczkami.
Ta szmata ma trochę racji, tv nami steruje.
Tobie polecam zdychać na covid miernoto intelektualna. Albo jako naród zacznijmy bić rekordy zachorowań (co się obecnie dzieje) i na jesień wprowadźmy kolejny lockdown gospodarki. Mam szczerą nadzieję, że przynajmniej wtedy socjaliści u władzy ograniczą 500+ i moje (niemałe zresztą) podatki zaczną być przeznaczane na sprawy istotne...
Do piachu z wami. Pluje na podobnych do Ciebie imbecyli. Czym różnisz się od antyszczepionkowców??