Pozostali mają życie, ale tłumacz sobie jak chcesz.
ps scena zalatuje gejowizną.
Masz czas aby siedzieć na sadolu więcej i częściej niż ja i mówisz mi ,że masz życie a ktoś kto obejrzy cos na kanale na który cie nie stać nie ma? Ciekawe.
Masz czas aby siedzieć na sadolu więcej i częściej niż ja i mówisz mi ,że masz życie a ktoś kto obejrzy cos na kanale na który cie nie stać nie ma? Ciekawe.
Mam lepszy pomysł. Ty sobie zwal używając papieru ściernego zwiniętego w dupie twojego starego podczas gry twoja matka to nagrywa a siostra wrzuca na yt.
Dolina krzemowa. 3ci sezon w kwietniu wchodzi w hbo.
Nie nakłaniam do nielegalnego oglądania w necie 2 pierwszych sezonów z polskim lektorem pod adresem widocznym na filmiku bo to nielegalne.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie