No dobrze mówisz... na meczyk idziesz ? kurde ja z kolega chciałem (mieszkam w IRE) ale on za MU no i inny sektor a samemu mi się nie raczy tam jechać... w Marcu bylem sam w Madrycie na meczu RM-CSKA i nigdy więcej sam...
![]()
Dla biedaków jest TVP. Cała reszta może oglądać mecze (i nie tylko) na np. weeb.tv.
Chciałem na pierwszy mecz do Madrytu jechać, ale jednak moje marzenie to Old Trafford. Czemu nie polecasz samemu się wybierać na taki mecz? Możesz kolegę podesłać, chętnie pokibicuje z jakimś polakiem ; )
podpis użytkownika
Did I ever tell you what the definition of insanity is? Insanity is doing the exact... same fucking thing... over and over again expecting... shit to change...Jesteście śmieszni Panowie. Co Wam przeszkadza mecz 2 drużyn, które moim zdaniem prezentują najbardziej widowiskowy styl gry w tej edycji ligi mistrzów. Real na ten moment jest bez formy i praktycznie nie ma czego ogladac, a Manchester cóż... w lidze gra może i ciekawie, a także strzela sporo bramek, ale za to w lidze mistrzów: 9 goli w grupie trzeba sobie to jasno powieziec baaaaaaaardzo słabej(choby w porównaniu do rywali piłkarzy z dortmundu) i kompletnie(dla mnie) bezpłciowy styl gry. Dodam jeszcze, że o sile Borussi stanowi 3 Polaków, więc co w tym dziwnego, że akurat ten mecz bedzie transmitowany?
Każda osoba interesująca się Ligą Mistrzów wie, że Manchester odpuszcza w fazie grupowej Ligi Mistrzów przez co między innymi ostatnio odpadł już w fazie grupowej. Tym razem sprężyli się na tyle, żeby wygrać mecze chociażby różnicą 1 bramki. W fazie pucharowej to już zupełnie inna bajka. Wtedy dopiero zaczyna się prawdziwa walka. Real faktycznie jest obecnie w słabszej formie, ale nie oznacza to, że za dwa miesiące też będą. W lidze nie mają szans, więc będą chcieli chociaż Ligę Mistrzów wygrać. Poza tym kibiców Realu i Manchesteru jest zdecydowanie więcej w Polsce niż np. Shakhtaru... Jestem pewny, że gdyby grał Real z Barcą to wszyscy by fapowali i oczywistym wyborem byłby ten mecz. Manchester to nie jakiś amatorski klub, tylko lider i wicemistrz drugiej ligi świata oraz trzykrotny finalista Ligi Mistrzów w ostatnich latach, z czego jeden zwyciężyli. Kim przy tych klubach jest j🤬a Borussia i jeszcze bardziej j🤬y Shakhtar?! Ja tego meczu nie będę oglądać na 100%. Nie mam mokro w majtkach na widok pseudo gwiazdeczki Lewandowskiego.
podpis użytkownika
Emerytowany sarenJesteście śmieszni Panowie. Co Wam przeszkadza mecz 2 drużyn, które moim zdaniem prezentują najbardziej widowiskowy styl gry w tej edycji ligi mistrzów. Real na ten moment jest bez formy i praktycznie nie ma czego ogladac, a Manchester cóż... w lidze gra może i ciekawie, a także strzela sporo bramek, ale za to w lidze mistrzów: 9 goli w grupie trzeba sobie to jasno powieziec baaaaaaaardzo słabej(choby w porównaniu do rywali piłkarzy z dortmundu) i kompletnie(dla mnie) bezpłciowy styl gry. Dodam jeszcze, że o sile Borussi stanowi 3 Polaków, więc co w tym dziwnego, że akurat ten mecz bedzie transmitowany?
podpis użytkownika
"chcesz? to fajnie, obraź się na mnie