se7en napisał/a:
fejk, jeszcze tamta puszcza jej glowe a ta na sekunde wisi w powietrzu a potem znow w tort. Poza tym wszyscy sie smieja nawet jak widza ze jest "nieprzytomna"
Sherlock normalnie!
Niekoniecznie "fejk" "sherlocku" ... Ona wcale nie musiała byc nie przytomna i nie była, kto po tkaim jebnieciu w tort by zemdlał?
A teraz wyobraź sobie taką sytuacje, obchodzisz 16 urodziny, jestes przekonany ze wszyscy cie lubia, to przeciez twoj dzień ! Zapraszasz najlepszych przyjaciol, bawicie sie milo ubieracie kapelusze itp. Spiewaja ci sto lat, jestes troszke neismialy, ale szczesliwy, to przeceiz twoj peirdolony dzien ! A oni spiewaja to z calego serca bo to twoi najlepsi przyjaciele, jest wspaniale, myslsiz życzenie, dmuchasz swieczki, myslisz ale wspaniale, moje urodziny, a tu nagle jeb! Twoja twarz laduje w torcie, ktory upiekla ci mama bo cie badzo kocha, do okola slyszysz smiechy swoich "przyjaciol" i uswiadamiasz sobie, ze jestes posmiewiskiem, zrobili z ciebie kretyna w twoj dzien, to abrdzo przkre, placzesz w torcie, nie chce ci sie zyc, nie masz przyjaciol, placzesz, nawet nie podnosisz glowy, pustka, zycie nie ma sensu, wszyscy byli w zmowie, z gory planowane.... Rozumiesz juz? To nie musiałbyc fejk. Ogolnie to szkoda mi tej dziewczyny, konczyla swoje 16 lat, urodziny sa raz na rok, chcesz zeby ten dzien byl wyjatkowy, udany.... Przykro mi Megane.