@Smutas:
Jak lubię postać Gandalfa z filmowego LoTRa to muszę przestać doceniać grę aktorską, bo Ian McKellen jest pedałem?
Facet, co innego uznać grę aktorska spedalonego aktora w jakimś dziele filmowym, a co innego uważać potem z tego powodu tego samego pedała za autorytet i wpadać w zachwyt nad wszystkim co robi (bo taki dobry aktor).
No k🤬a, ale zwykłego Kowalskiego, który jest pedziem to szkalujesz...
Weźcie p🤬lnijcie się w łeb, bo się zaczynacie gubić, moi drodzy Patrioci![]()
A założę się, że jak będzie fragment kultowego filmu z aktorem, który był narkomanem, chamem czy później kogoś zabił to już nikomu to nie przeszkadza, hipokryci?.
podpis użytkownika
Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;oTyle co do nie robienia szumu wokół siebie przez tego pana
akurat za NPH zawsze piwo, bo jest homo, który sie nie wychyla i nie robi szumu wokol siebie.
high five!
Aktor Neil Patrick Harris i jego partner David Burtka zostaną rodzicami. Homoseksualistom urodzi bliźniaczki wynajęta matka
Neil Patrick Harris, czyli słynny "Doogie Howser, lekarz medycyny ", kilka lat temu przyznał się, że jest gejem.
Po głośnym coming oucie aktor nie stracił propozycji gry w filmach. Zagrał nawet kobieciarza. Było to w serialu "Jak poznałem waszą matkę".
Teraz Harris i jego partner David Burtka po kilku latach związku zdecydowali się na dzieci. Od razu będą mieli dwójkę - bliźniaczki. Dzieci urodzi im zastępcza matka.
Źródło fakt. pl
SteelMike, Smutas, jak wy k🤬a nie odróżniacie geja od pedała to o czym tu rozmawiać? Żaden z wymienionych homo w tym temacie nie paradował po ulicy z różowym k🤬sem na twarzy.
Musicie mieć smutne życie skoro przeszkadza wam to że na drugim końcu świata ktoś woli fiuta.
tępić wszelkie pedalstwo!! ta ciota adoptuje dzieci i c🤬j mnie boli kim on jest, degeneruje i zlewacza nowe pokolenia jako c🤬l!!
podpis użytkownika
Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;o