Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Pani instruktor powinna iść obierać ziemniak, bo nawet na mycie talerzy jest za głupia.
Debilka jesteś? W jaki sposób instruktor może być panią? W sytuacji odwrotnej będziesz bredzić, że: Pan instruktorka ?
Tak cię już nowomowa zaprogramowała? Zapamiętaj sobie ofiaro systemu szkolnictwa dla debili, że formy żeńskie są bardziej godne. I nawet jeśli czasem brzmią głupio, to coś, co działa wcale głupie nie jest. Przykład CARYCA i KANCLERZYCA.
Ja nawet nie jestem polonistą. Błędy ortograficzne robię jak cholera, ale to, co mi w głowie siedzi nazywa się LOGIKA WYPOWIEDZI Poprawne definiowanie pojęć to coś, o co walczę od dawna. Aby język giętki w krótkich słowach mógł powiedzieć to, co pomyśli głowa.
1. A skąd to imputowanie mi, z kim mam być, albo nie być?
Dlaczego facet, a nie facetka, śmigłowiec szturmowy czy coś innego?
Bul_od_bytu napisał/a:
wrzucić sensowny komentarz
One są zawsze sensowne*.
Czasem, i to sprawia mi pewną przykrość czasami, wszystko to idzie niczym perły przed wieprze.
Więc jeśli czujesz jakiś niepokój, smyranie w mózgoczaszce, to znak, że najpewniej winieneś dopytać, czego nie załapałeś.
jest to trening bezstrzałowy, gdzie instruktor nie tylko może, a nawet powinien sprawdzić poprawność chwytu i ułożenia rąk uczestników strzelania. wszystko zgodnie z instrukcją SG. Ale internetowe głowy mądrzejsze.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie