@: A za kim k🤬a jesteś? Za Świątek, czy Radwańską? Zła odpowiedź i wp🤬l. Wyobraźcie sobie kiboli tenisowych, siatkarskich, no k🤬a nawet skoków do wody, czy w dal. Nie ma. To nie są kibice, to bydło i nieważne, czy Polska, czy zagranica, pierwsza, czy ósma liga, trzeba się nap🤬lać. Uszy im się trzymają twarzy, bo mają ten jeden zwój mózgowy, który je przytrzymuje.
@Riikko
chciał bym to zobaczyć jak mówisz do gością większego ode mnie niczym jak dąb nafuranego jak byłem gnojem 82kg miałem matrix dziś waga ciężka sam wieszam pedałów na skarbówce bo normalny facet jest za rodziną i jej kibicuje biore przykład z nawrockiego czysty szlachetny sport z tulipanami chyba wiedzie piwniczaki
A czego k🤬a oczekujesz? Że policyjny chłop będzie życie ryzykował żeby kuflem od kibola w mordę dostać? Jeszcze w imię czego? Co innego jakby ktoś był w potrzebie, a tak, jak się k🤬sy szarpią to po co im przeszkadzać. I tak się po meczu będą r🤬ać w przystadionowych krzakach
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.Nigdy nie widziałem czegoś podobnego przy wyścigach, np WRC. Jednak tzw. sporty drużynowe to więcej szkody niż pożytku. W ogóle co to za kretynizm, w 2025 roku wydawać więcej kasy na pedałów kopiących piłkę, zamiast na coś pożytecznego.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.A czego k🤬a oczekujesz? Że policyjny chłop będzie życie ryzykował żeby kuflem od kibola w mordę dostać? Jeszcze w imię czego? Co innego jakby ktoś był w potrzebie, a tak, jak się k🤬sy szarpią to po co im przeszkadzać. I tak się po meczu będą r🤬ać w przystadionowych krzakach
Nie wiem jak Ci odpisać, gdy zaczynasz od obrażania drugiej osoby. Żebym chociaż był pedałem, jeździł na motorze albo grał w piłkę nożną...
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Ojej jaki delikatny jesteś... popłakałeś się? A które słowo cie zraniło czy tam obraziło? Może u psychologa to przepracuj?
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.