Wysłany:
2013-10-09, 20:08
, ID:
2569299
Zgłoś
sylarr, dziecko wróć lepiej do gimnazjum. zapłacić ruskom i przywiozą ci giwerę? no śmiało, możesz zamawiać. może w ogóle prościej na allegro? w 99% przypadków takich zamówień przyjęło by je od ciebie CBS i tyle byś miał. ciekaw też jestem, ilu to znasz mafiosów z bronią. bo ja jakoś żadnego. za to znam dziesiątki debili, którzy przy łatwym dostępie narobiliby wiele szkód. Twój argument o okradaniu banku równiez jest żałosny. normalny dorosły człowiek wyciągałby w banku giwerę i bronił kilkudziesięciu tysięcy należacych do banku, w wyniku czego zginęłoby kilka postronnych osób? pewnie myślisz że byłoby to jak w filmie - zimna krew, jeden headshot i po sprawie? wiem dokładnie, że człowiek w takim stresie opróżni cały magazynek mniej więcej w kierunku przestępcy, a on po pierwszym strzale oprózni pół gdzie popadnie. ale co cie obchoddzą niewinni cywile, prawda napalony gówniarzu? powiedz jeszcze, ze też popierałeś wybuch PW, a będę wiedział, że szkoda czasu na polemiki z kimś niedorozwiniętym społecznie.