SADOL
.
PL
Dodaj
Szukaj
Zaloguj
Zarejestruj si臋
G艂贸wna
Poczekalnia
Obrazki
Kawa艂y
Soft
Popularne
Najnowsze
Dzie艅 po dniu
Najlepsze tematy
Najlepsze komentarze
Najcz臋艣ciej ulubione
Najcz臋艣ciej komentowane
Losowe
Ranking
Wp馃がlanie kukurydzy
26
569
Pener
Wys艂any:
2012-11-29, 2:41
, ID:
1613868
Zg艂o艣
poziom: ekspert
kukurydza
kolba
wiertarka
wkr臋tarka
jedzenie
Konto usuni臋te
U偶ytkownik usuni臋ty
Wys艂any:
2016-05-04, 22:25
, ID:
4550557
Zg艂o艣
To jest 艣wietna my艣l techniczna... azjatycka my艣l techniczna.
Konto usuni臋te
U偶ytkownik usuni臋ty
Wys艂any:
2016-05-04, 22:36
, ID:
4550574
Zg艂o艣
Chyba z 10 lat takiej kukurydzy nie jad艂em.
saves
Wys艂any:
2016-05-04, 23:24
, ID:
4550634
Zg艂o艣
M贸g艂 zako艅czy膰 w 贸smej sekundzie, to i 偶ona by skorzysta艂a.
kokos_123
Wys艂any:
2016-05-05, 0:07
, ID:
4550710
Zg艂o艣
Ja si臋 zawsze dziwi臋, jakim cudem oni maj膮 z臋by ca艂e po czym艣 takim?
podpis u偶ytkownika
:oneko:
Toolpa
Wys艂any:
2016-05-05, 0:13
, ID:
4550718
Zg艂o艣
up
Gotuj膮 te kukurydze o jak膮艣 godzin臋 za d艂ugo? C馃がj wi.
podpis u偶ytkownika
Some say the end is near.
Some say we'll see Armageddon soon.
makaba
Wys艂any:
2016-05-05, 1:30
, ID:
4550766
1
Zg艂o艣
Poj臋cie "op馃がli膰 kolb臋" nabiera nowego znaczenia
Konto usuni臋te
U偶ytkownik usuni臋ty
Wys艂any:
2016-05-05, 2:12
, ID:
4550787
Zg艂o艣
@kokos_123, jakby tak zrobi艂 z dojrza艂膮 kolb膮 pastewnej pewnie zosta艂y by mu tylko dzi膮s艂a. Ale s艂odka kukurydza po ugotowaniu jest przecie偶 mi臋ciutka, a ziarna nie s膮 zmrocznia艂e.
disturbed666
Wys艂any:
2016-05-05, 12:45
, ID:
4551099
Zg艂o艣
ciekawe czy z臋by ca艂e
«
1
2
3
Sadol.pl © 2007-2025.
Portal nie ponosi odpowiedzialno艣ci za tre艣膰 materia艂贸w i komentarzy zamieszczonych przez u偶ytkownik贸w serwisu.
Regulamin
•
Kontakt
•
Polityka prywatno艣ci
•
Ustawienia plik贸w cookies (ciasteczek)