"(...)O idealny temat do pozdrowienia ludzi, którzy zgłaszają posty

więc zaczynam!
Przede wszystkim chciałbym (nieironicznie) pozdrowić, samego Pana Prokuratora, to nie Pana wina że jakiś lewacki z🤬b, marnuje Pana czas pracy na jakieś pierdoły. Tak samo chcę pozdrowić śledczego, który będzie odpytywał mnie o treść tego komentarza pod względem mowy nienawiści. Szacunek dla obu Panów! Bo to niegodne żebyście zajmowali się takimi treściami. A teraz apel do konfidenta, co szuka nienawiści w sieci, osobiście znam prawo na tyle, że mogę sobie pisać o gazowaniu żydów, ciapaków itd. I ładnie napisać "była to prowokacja do autora wątku". Więc mam nadzieję, że jako anonimowy byt, ktoś cie kiedyś znajdzie i urżnie ci jaja, żebyś dzieci więcej nie robił. Co do uchodźców? Zabrać zasiłki, jak nie będą pracować niech zdychają z głodu, jak podniosą rękę na polaka, zmasakrować. żadne oko za oko. Życie za oko. Oby osobie, która jest tym magicznym służbistą. cała banda imigrantów wyr🤬ała córkę, żonę i jego samego! Nawołuję polaków do powiedzenia NIE. "
Treść powyższego jest cytatem mojej autorskiej książki "C🤬j ci w dupę konfidencie". Jest to treść fikcyjna, nijak mająca się do rzeczywistości.