Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Kto nie był nie powinien się wypowiadać na ten temat bo nie ma o tym żadnego pojęcia a to co oglądacie w TV Trwam to z całą pewnością mogę powiedzieć że nie jest obiektywnym przedstawieniem Przystanku Woodstock a co do komentarza @vanditte po pierwsze gdzie ty widziałeś ludzi którzy "szukali dymów"? jak można przeczytać w jednym z artykułów o Woodstock'u 2011: "Według policji, znowu było bardzo bezpiecznie. - Zaledwie 60 kradzieży, jeden rozbój, jedno skradzione auto i raz złodziej wyrwał w lesie kobiecie torebkę. Został zatrzymany - mówi Sławomir Konieczny z lubuskiej komendy policji." i co jak co ale na ok 700 000 ludzi zgromadzonych na tak niewielkiej przestrzeni to i ja uważam że było bardzo bezpiecznie; co do brudu to jak tyle osób chodzi po polu to musi się kurzyć czy tworzyć błoto po deszczu wiec choćby nawet się postarać to przez te 3 dni ubierając białą koszulkę czystej jej długo mieć nie będziesz; po 3 nazywając ludzi motłochem który ma się wziąć za robotę to pragnę cię poinformować że wiele osób które znam i które tam pojechały studiują lub studiowały więc są lub w niedalekiej przyszłości będą inżynierami i magistrami i wiele osób tam przebywających pracuje i to nierzadko w znanych dobrych firmach. Ps. sam bym w tym roku chętnie jeszcze raz pojechał ale nie dostałem urlopu a tych którzy tam nie byli to gorąco zachęcam bo jadąc z fajnymi ludźmi i poznając nowych można się naprawdę fajnie bawić
Na Woodstocku nigdy nie byłem i nie będę. Jak ktoś jest ograniczony umysłowo, to niech nie wrzuca tutaj swoich żałosnych przemyśleń z osiedlowej ławki.
Mieszkam w domu jednorodzinnym w miłej okolicy, najbliższa ławka jest w parku, niestety nie trafiłeś Szach mat dupielcu.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie