Tak, k🤬a, Pinokio był o stokroć lepszy od tego rudego psa, więc to tylko ukazuje bezmiar zidiocenia w narodzie. Była okazja, żeby wybiadolić obu...
Pinokio k🤬a sztos. Wyłudzanie działek od Skarbu Państwa dzięki klechom. Afery taśmowe no i przypomnę , że był przydupasem rudego psa. Geniusz jedyny w swoim rodzaju. Premier prawy i sprawiedliwy. Jedyny jakiego powinniśmy mieć. AVE JAROSŁAW.
No ale PiSiorki biednę to są męczennicy. Nowych trzeba zrobić z tych kryminalistów bo PiS jak tlenu potrzebuje nowego kultu tak jak ze Smolenskiem XDD
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.No bo k🤬a debile zrobili z niego premiera! Rozumiesz to? Najwyraźniej za mało było przypominane jaki to aparat.
Miło mi, że doceniasz. Głosowałem na jego partię dla ciebie i tobie podobnych. Żebyś miał jasno określonego wroga, na którego możesz wylać wszystkie żale. Wina Tuska forever!
Nie musisz dziękować.
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość."To jest piękne miejsce. Ciągle jestem pod wrażeniem czegoś, co mi się nie znudziło, czyli wielokulturowości i kapitalnej mieszanki, czegoś, czego nadal nie ma we wschodniej Europie i wydaje mi się, że każdy, kto przeżyłby choćby kilka tygodni w Brukseli, a jest z naszego regionu, zrozumiałby, że migracja nie musi się wiązać tylko z lękami. "
— Donald Tusk.
Miło mi, że doceniasz. Głosowałem na jego partię dla ciebie i tobie podobnych. Żebyś miał jasno określonego wroga, na którego możesz wylać wszystkie żale. Wina Tuska forever!
Nie musisz dziękować.