rusofil napisał/a:
O ja jebię, ale ciemnoty, polaczkowatości i gimbusiarni w komentarzach.
Tu bym przyp🤬olił warnem.
No i widzisz, tylko potwierdziłaś moje zdanie o takich idiotach jak Ty, czy reszty brudasów. Nawiasem mówiąc sam słucham ostrzejszego rocka ( nie mylić mi tego z tym darciem mordy przez długowłose małpy w zapoconych podkoszulkach, z piosenek których nie da się czasami zrozumieć słów).
Nie hejtuję muzyki, hejtuję stereotypowe zachowanie osób, które poszczególnej muzyki słuchają.
No ale w Twoim przypadku się to sprawdza w 100%. Zakompleksiona 22-latka, która wyzywa wszystkich słuchaczy,który OŚMIELĄ SIĘ nie ubóstwiać tych p🤬lonych grubych świń drących mordy na scenie. Kto Cie uprawnił do uznawania, który rodzaj muzyki jest tym JEDYNYM KTÓREGO MOŻNA SŁUCHAĆ?
rusofil napisał/a:
No ale czego oczekiwać po słuchaczach takiej "muzyki" jak rap, techno, pop i inne komercyjne gówno...
C🤬j Cie k🤬a obchodzi, czego słuchają inni. Co osiągnęłaś, by uważać się za lepszą od nich, co? Gdzie masz k🤬a badania, że ludzie słuchający metalu są bardziej inteligentni? Na pewno są o wiele bardziej ograniczeni.
Nie mam nic do tego Waszego pogo, skaczcie Wy sobie nawet i po głowie, zadeptajcie się nawzajem, tym lepiej.
Ale nie próbujcie mi wmówić, który gatunek muzyki jest lepszy, bo mnie k🤬ica bierze.