@gepardcheetah
Nie pomyślałeś, że to żart, jak rozumiem? Powinna być tu plakietka, że każdy żart lub ironia jest traktowane jako wyłudzanie wirtualnych piw, a dozwolone są jedynie poważne i rzeczowe komentarze. Uwierz, że nie dowartościowuję się w ten sposób w internecie. Ty natomiast musisz być doświadczony skoro doszukujesz się drugiego dna w jednym, krótkim zdaniu.

To ja nie zrozumiałem żartu? Haha
Typowa blondynka
 w moim żarcie dało się znaleźć ironię i dystans do tego, że jestem kobietą (szczególnie znając żart tejże strony), natomiast Twój to żaden żart tylko teza, jedno zdanie stwierdzające. Gdyby facet tu napisał, że "kobieta pewnie wjechałaby do morza" to zapewne nie napisałbyś nic, ale kobieta z dystansem do siebie to już "wyłudzaczka wirtualnych piw".
  w moim żarcie dało się znaleźć ironię i dystans do tego, że jestem kobietą (szczególnie znając żart tejże strony), natomiast Twój to żaden żart tylko teza, jedno zdanie stwierdzające. Gdyby facet tu napisał, że "kobieta pewnie wjechałaby do morza" to zapewne nie napisałbyś nic, ale kobieta z dystansem do siebie to już "wyłudzaczka wirtualnych piw".