Ja tam ich popieram nie wszyscy są źli, załóżmy że na 100 osób 50 może 60 emigrantów to gw🤬ciciele ale reszta już są dobrzi więc nie można wrzucać wszystkich do jednego wora, ludzie ogarnijcie sie
Ja tam ich popieram nie wszyscy są źli, załóżmy że na 100 osób 50 może 60 emigrantów to gw🤬ciciele ale reszta już są dobrzi więc nie można wrzucać wszystkich do jednego wora, ludzie ogarnijcie sie
Ale jestes super bystrzakiem. No k🤬a geniusz
Myślisz, że k🤬a przemytnicy zakladaja legalne tablice i auta rejestrowane na siebie?
Sprawdzić takiego i wysłać go do domu niech ich wszystkich utrzymuje
Dodaj te wartości to wyjdą ci "miliony"... Ciekawe jak? A w tym wszystkim, to wliczeni są emigranci z Ukrainy.
Kłopotem są nielegalni emigranci zza białoruskiej i szczególnie niemieckiej granicy.
myślisz że jest aż tak głupi że robiłby to autem zarejestrowanym na siebie ? Ciepło to będzie miał jakiś były właściciel tego samochodu który pewnie nie zdążył jeszcze zbycia zgłosić choć z pół roku już pewnie minęło...
podpis użytkownika
J🤬 ruską propagandę, i tych co ją szerzą też.